Το βάρος πέφτει σε Ιταλία και Τουρκία

Καλημέρα σε όλους. Χθες επιστρέψαμε στα απόλυτα με 4/4 και τις δύο δυάδες να επιβεβαιώνονται σχετικά εύκολα εκτός της Τουλούζ που κέρδισε δύσκολα 2-3 στο τάϊ μπρέϊκ . Σήμερα έχουμε πλήρη αγωνιστική  σε Ιταλία και Τουρκία και με αυτή θα ασχοληθούμε. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα την αγωνιστική.

Στην Ιταλία έχουμε 5 αναμετρήσεις όπου και στις 5 τα φαβορί είναι ακλόνητα σε τιμές 1,20 και κάτω. Σε έναν αγώνα θα εμπιστευτούμε το φαβορί στο άλλο όχι. Αρχικά στις 19:00 στον Ιταλικό Βορρά και στην Μόντσα η τοπική ομάδα υποδέχεται την Τρεντίνο. Καλύτερη ομάδα η Τρεντίνο αλλά δεν το δείχνει φέτος μέσα στο γήπεδο καθώς βρίσκεται μόλις στην 8η θέση με 6 βαθμούς σε 5 αγώνες και 2 νίκες μόνο. Η Μόντσα και αυτή με την σειρά της έχει 2 νίκες σε 6 αγώνες αλλά στο τελευταίο ματς έχασε από την ουραγό Λατίνα. Πιστεύω θα κερδίσει η Τρεντίνο αλλά ένα σετ στην έδρα της μπορεί να το πάρει η Μόντσα από αυτήν την Τρεντίνο. Θα κρατήσω το +2,5 σετ χάντικαπ για την Μόντσα (να πάρει έστω ένα σετ) σε απόδοση 1,50.

Ο άλλος αγώνας που θα μας απασχολήσει από την γειτονική Ιταλία είναι αυτός της Περούτζια που υποδέχεται την Ραβένα στις 19:00. Ξεκάθαρο φαβορί η γηπεδούχος σε απόδοση 1,03 και πως να μην δίνει τόσο άλλωστε αφού η Περούτζια μετά την νίκη του Σούπερ Καπ την αρχή της σεζόν έχει 6/6 νίκες φέτος στο πρωτάθλημα με μόλις 2 χαμένα σετ. Απέναντι της σήμερα θα βρει μία αδύναμη ομάδα την Ραβένα που έχει μόλις 1 νίκη στις 6 πρώτες αγωνιστικές. Εδώ θα εμπιστευτώ απόλυτα την Περούτζια καθώς έχω πλήρη εικόνα της ομάδας. Θα κρατήσω το 3-0 ακριβές σκορ σετ για την Περούτζια σε απόδοση 1,66.

Πάμε λοιπόν και στην Τουρκία όπου το πρόγραμμα είναι πλούσιο αλλά οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές. Θα εμπιστευτούμε και πάλι την Φενερμπαχτσέ η οποία κέρδισε 3-1 την Τετάρτη την Γαλατά πήρε ψυχολογία με την 8η νίκη σε 9 αγώνες και πιστεύω θα περάσει εύκολα από την έδρα της Αφιόν (15:00). Η γηπεδούχος από την άλλη δεν είναι σε καλό φεγγάρι με 3 ήττες στα 4 τελευταία και μόνη νίκη αυτή με την ουραγό Αρχάβι. Δεν βρίσκω τρόπο να πάρει 2 σετ από την φορμαρισμένη Φενέρ. Νίκη Φενέρ με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,50.

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση της Χαλίγιε που υποδέχεται την Ιστανμπούλ ΒΒ στις 14:00. Δεν βρίσκω τρόπο να δικαιολογήσω τον φαβοριτισμό της γηπεδούχου Χαλίγιε. Είναι προτελευταία στο πρωτάθλημα με 2 πόντους σε 6 ματς και μία μόνο νίκη. Η Ιστανμπούλ ΒΒ έχει παίξει 10 αγώνες έχει 5 νίκες και 5 ήττες από τους 5 πρωτοπόρους. Βρίσκεται στην 6η θέση και δείχνει ότι φέτος θα πάει στα πλέϊ οφ. Το απλό διπλό δίνει 2,25 και θα το κρατήσω ζεστά.

Επιγραμματικά
Δυάδα Ιταλία
19:00 Μόντσα-Τρεντίνο +2,5 σετ χάντικαπ για την Μόντσα (1,50)
19:00 Περούτζια-Ραβένα 3-0 ακριβές σκορ σετ (1,66)

Δυάδα Τουρκία 
14:00 Χαλίγιε-Ιστανμπούλ ΒΒ Διπλό (2,25)
15:00 Αφιόν-Φενέρ -1,5 σετ χάντικαπ (1,50)

* Στην φωτογραφία φαίνεται το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής στην Τουρκία με κάποιους αγώνες να μεταδίδονται και από το youtube.

Σχετικές δημοσιεύσεις