Το βάρος πέφτει στην Ευρώπη

Καλημέρα σε όλους. Χθες δεν πήγαμε τόσο καλά η αλήθεια είναι ότι τελευταία η στήλη δεν είναι σε φόρμα πάμε όμως να το αλλάξουμε αυτό. Σήμερα έχουμε αγώνες για την Γαλλία, την Τουρκία αλλά και το Champions League. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά λοιπόν γιατί είναι αρκετά.

Στην Τουρκία έχουμε τρεις αγώνες. Οι δύο είναι ακριβώς στην μέση για μένα τόσο αμφίρροποι ενώ ο τρίτος της Σπορ Τότο απέναντι στην Μπούρσα είναι μεταξύ 3-0 και 3-1 για αυτό πήγα πάσο γιατί το χάντικαπ είναι ανάμεσα. Άρα από Τουρκία δεν κρατάμε κάτι pregame ίσως βρεθεί κάτι στο live.

Στην Γαλλία έχουμε φουλ δράση με τις 12 από τις 14 ομάδες να αγωνίζονται σήμερα. Ένα σημείο ξεχώρισα πριν την έναρξη των παιχνιδιών και είναι ο πρώτος χρονικά αγώνας. Στις 18:00 η Μοντπελιέ υποδέχεται την Σομόντ. Η Μονπελιέ ξεκίνησε με 2 ήττες το πρωτάθλημα από τότε όμως έχει 7 σερί νίκες και δείχνει ότι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Απέναντι της μία μέτρια φέτος Σομόντ με 3 νίκες και 5 ήττες με μία θέση στην 8αδα να αποτελεί επιτυχία για φέτος. Ο απλός άσσος στο 1,40 το -1,5 χάντικαπ σετ στο 1,83 κρατήστε ότι θέλετε. Από τα υπόλοιπα πέντε ματς βλέπω νίκες για Κάννες και Καμπράϊ απλά δεν βοηθούν τα χάντικαπ ενώ τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια μπορούν να πάνε οπουδήποτε.

Πάμε και στο Champions League όπου εκεί θα πέσει το βάρος σήμερα. Είμαστε στην φάση ομίλων με 5 ομίλους των 4 ομάδων να συμμετέχουν. Στην επόμενη φάση θα περάσουν οι πρώτοι και οι 3 καλύτεροι δεύτεροι.

Στον πρώτο όμιλο βρίσκονται η Ζάξα(Πολωνία), η Σκρα (Πολωνία), η Λίντεμανς(Βέλγιο), και η Φενέρ(Τουρκία). Ο πρώτος γύρος θα  γίνει το τριήμερο 8-10/12 στην έδρα της Ζάξα ενώ ο δεύτερος γύρος θα γίνει το 2021 στην έδρα της Σκρα. Για αυτόν τον όμιλο σήμερα έχουμε τους αγώνες Σκρα-Ζάξα και Λίντεμανς-Φενέρ. Στο παιχνίδι της Φενέρ ίσως το -2,5 σετ χάντικαπ είναι μία επιλογή  σε απόδοση 2,12 όχι τόσο ζεστή καθώς θέλω πρώτα να δω τους Βέλγους. Στον εμφύλιο της Πολωνίας θεωρώ ξεκάθαρο φαβορί την Ζάξα αφού παίζει και εντός έδρας. Την Παρασκευή αγωνίστηκαν και για το εγχώριο πρωτάθλημα πάλι με γηπεδούχο την Ζάξα η οποία κέρδισε με 3-2. Σήμερα πιστεύω θα θέλει να καθαρίσει το ματς ελέω και του δεύτερου αγώνα στην έδρα της Σκρα. Νίκη Ζάξα με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,62. Και ένα μακροχρόνιο που μου αρέσει Νικητής Ομίλου Ζάξα σε απόδοση 1,65.

Ο δεύτερος όμιλος απαρτίζεται από Τσιβιτανόβα(Ιταλία), Περούτζια(Ιταλία) και Τουρ (Γαλλία). Ήταν και η Αρκάς από την Τουρκία αλλά απέσυρε την συμμετοχή της πριν λίγες μέρες. Ο πρώτος γύρος θα διεξαχθεί στην έδρα της Τουρ  ενώ ο δεύτερος στην έδρα της Περούτζια. Από το σημερινό ματς Τσιβιτανόβα-Περούτζια βλέπω νίκη της Τσιβιτανόβα αλλά δύσκολα (3-1 ή 3-2) αλλά δεν θα το κρατήσω αφενός επειδή είναι ντέρμπι αφετέρου επειδή είμαι και λίγο Περούτζια.

Για τον τρίτο όμιλο θα κοντραριστούν το  Βερολίνο(Γερμανία), η Γιαστρέμπσκι (Πολωνία), η Ζενίτ Καζάν(Ρωσία) και η Λιουμπλιάνα (Σλοβενία). Ο πρώτος γύρος θα γίνει στην έδρα του Βερολίνου ενώ ο δεύτερος γύρος στην Ρωσία στο Καζάν. Το σημερινό ματς Γιαστρέμπσκι-Ζενίτ δεν προσφέρεται από τις εταιρίες ενώ στο Λιουμπλιάνα-Βερολίνο θέλω να δω πρώτα τις ομάδες καθώς μου είναι άγνωστες. Εδώ σαν μακροχρόνιο Νικητής ομίλου Ζενίτ Καζάν σε απόδοση 1,50.

Ο Τέταρτος όμιλος θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα ενώ ο πέμπτος ξεκίνησε ήδη την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιταλία.

Επιγραμματικά
Μονο αποδεκτό Γαλλία 
18:00 Μοντπελιέ-Σόμοντ Άσσος (1,40) αλλιώς -1,5 σετ χάντικαπ (1,83)

Δυάδα Champions league
19:00 Λίντεμανς-Φενέρ 0-3 Ακριβές σκορ σετ (2,12)
21:30 Σκρα-Ζάξα Διπλό με -1,5 σετ χάντικαπ (1,62)

Μακροχρόνια τριάδα νικητές ομίλων
Α Όμιλος Ζάξα (1,65)
Γ Όμιλος Ζενίτ Καζάν (1,50)
Δ Όμιλος Κουζμπάς (1,65)

Σχετικές δημοσιεύσεις