Το κίνητρο δίνει σημεία…

Καλημέρα σε όλους. Συνεχίζουμε με θετικό πρόσημο καθημερινά, με τις αναλύσεις να βγαίνουν στο ακέραιο με βάση και την εικόνα των αγώνων. Σήμερα έχουμε παιχνίδια από τον 1ο όμιλο με 2 μεγάλα ντέρμπι, ένα το μεσημέρι ανάμεσα σε Μπασκόνια και Μάλαγα και ένα το βράδυ ανάμεσα σε Τενερίφη και Μπανταλονα. Πάμε να δούμε τι κρατάμε για σήμερα.

Τενερίφη-Μπανταλόνα:  Με 3 ήττες σε ισάριθμα ματς η Τενερίφη δεν έχει ουσιαστικές αλλά και μαθητικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αντίθετα, η Μπανταλόνα με ρεκόρ 1-2 έχει κάποιες ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση. Χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη σήμερα για να παίξει την τελευταία της ζαριά στον 5ο και τελευταίο αγώνα του ομίλου απέναντι στη Μπασκόνια. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα το μεσημέρι, αν και ιδανικά θα ήθελε να κερδίσει η Μπασκόνια ώστε να επιδιώξει στο τέλος τριπλή ισοβαθμία, η ίδια θέλει νίκη σήμερα απέναντι στην Τενερίφη. Καλό το υλικό της ομάδας του Βιντορέτα αλλά μετά τη διακοπή εμφανίστηκε επηρεασμένη. Πρώτη επιλογή το διπλό στο 1.95 για τη Μπανταλόνα. Δεύτερη επιλογή, πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Πρέπελιτς της Μπανταλόνα στο 1.80. Σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα η φιλοξενούμενη θα χρειαστεί τους πόντους του, για έναν παίκτη που σκοράρει σταθερά 20 πόντους και πάνω.

Για το Μπασκόνια-Μάλαγα πιστεύω πως η γηπεδούχος θα κερδίσει, ωστόσο επειδή το χάντικαπ είναι οριακό για ένα τέτοιο παιχνίδι, θα προτιμήσω να το κυνηγήσω στο live σε περίπτωση που υπάρξει η ευκαιρία.

 

Συνοπτικά:

Τενερίφη-Μπανταλόνα: 2 (1.95)

Πρώτος σκόρερ αγώνα Πρέπελιτς (1.80)

Σχετικές δημοσιεύσεις