Το καλό ποδαρικό…. αργεί να γίνει

Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά και επισήμως από μένα και την στήλη. Από την αλλαγή του χρόνου καθημερινώς διεξάγονται το πολύ 2-3 αγώνες βόλεϊ ενώ και αυτοί δεν μου τραβούν την προσοχή στοιχηματικά. Σήμερα όμως μου άρεσαν οι αποδόσεις και είπα να κάνω την πρώτη μου απόπειρα για το νέο έτος. Έχουμε έναν αγώνα για το Πολωνικό και έναν για το Ιταλικό πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα παρακολουθώ με προσοχή τα όσα συμβαίνουν στο τένις στα 3 πρώτα τουρνουά της χρονιάς (2 για τους άνδρες σε Αττάλεια και Φλόριντα και 1 για τις γυναίκες στα ΗΑΕ).

Στις 18:30 έχουμε τον αγώνα στην Πολωνία μεταξύ Μπεντζίν και Ρεζόβια. Η Μπεντζίν τραγική το λιγότερο φέτος με 6 βαθμούς σε 18 αγώνες και μόλις 2 νίκες φαντάζει το ακλόνητο φαβορί για υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Ρεζόβια ενώ έχει πολύ καλό ρόστερ και την φανέλα φέτος δεν παίζει τόσο καλά. Βέβαια έχει 2-3 αγώνες λιγότερους που αν τους κερδίσει θα πλησιάσει στις πρώτες θέσεις. Ένας αγώνας είναι ο σημερινός όπου η Ρεζόβια αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό φέτος πρέπει να φύγει με το διπλό. Η Μπεντζίν νομίζω ξέρει τις δυνατότητες της και ξέρει ότι δεν περιμένει βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια. Θα πάω με το διπλό με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,70.

Λίγο αργότερα στον Ιταλικό Βορρά και συγκεκριμένα στην Μόντζα η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ραβένα στις 20:00. Τρίτο σερί εντός έδρας για την Μόντζα σε διάστημα μίας εβδομάδας με τις 3 πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Τις άλλες δύο τις κέρδισε σχετικά δύσκολα, ακόμα και από την ουραγό Σιστέρνα Λατίνα έχασε 1 σετ ενώ από την προτελευταία Πάντοβα έχασε 2 σετ. Κάτι παρόμοιο περιμένω και σήμερα. 3-1 το βλέπω συγκεκριμένα. Θα κρατήσω σαν βασική επιλογή το Over3,5 σετ σε απόδοση 1,47. Και σαν fun bet μονό αποδεκτό το 3-1 ακριβές σκορ σετ.

Επιγραμματικά 
Δυάδα 
18:30 Μπεντζίν-Ρεζόβια 2 με -1,5 σετ χάντικαπ (1,70)
20:00 Μόντζα-Ραβένα over3,5 σετ (1,47)

Μονό αποδεκτό
20:00 Μόντζα-Ραβένα 3-1 ακριβές σκορ σετ (3,15)

Σχετικές δημοσιεύσεις