Τον πρώτο λόγο, τα συνδυαστικά

Καλημέρα στην παρέα.Μετά την άσχημη Κυριακή στοιχηματικά της στήλης εχθές δεν ανέβασα κάτι και πάμε αμέσως στα σημερινά.

Σήμερα θα ασχοληθώ με συνδυαστικά στοιχήματα.Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας να υποδέχεται την Τσέλσι. Οι δύο ομάδες έχουν αρκετά κόρνερ στις αναμετρήσεις τους (6,6 η γηπεδούχος και 8.2 η φιλοξενούμενη ) αρά συνεπαγωγικά θα κρατήσουμε κόρνερ στο παιχνίδι. Επίσης  ο διαιτητής Κόουτ έχει 2,8 κάρτες μέσο όρο οπότε εκτιμώ μια κάρτα θα έχουμε για την γηπεδούχο.Επιπλέον  τα 2,1  γκολ  μέσο όρο της Τσελσί, μας δίνει το δικαίωμα να πάρω ένα γκολ για Τσέλσι στο παιχνίδι.

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία.Η Θέλτα φιλοξενεί της φορμαρισμένη Ατλέτικο Μαδρίτης και θα κρατήσουμε το χ2 και το άντερ 3,5 γκολ μια και η Ατλέτικο ”κλίνει” όλα τα παιχνίδια της. Στην Ιταλία η δυνατή Γιούβεντους μετά την απώλεια του κυπέλλου δεν είναι διαθέσιμη να αφήσει περιθώρια οποιαδήποτε άλλη ομάδα να  έχει πιθανότητες για τον τίτλο.Φιλοξενείται από την ασταθέστατη Μίλαν φέτος όποτε τουλάχιστον δεν θα χάσει.Παράλληλα η Λάτσιο φιλοξενείται από την Λέτσε, ομάδα που παλεύει όλα τα ματς αλλά η φετινή Λάτσιο είναι πολύ δυνατή και άλλου επιπέδου.Εκτίμηση 2 και οβερ 1,5 γκολ.

Τέλος θα μεταφερθούμε στην Ελβετία που τα πρωταθλήματα της μας δίνουν αρκετά γκολ στην φετινή έναρξη.Η Ξαμάξ φιλοξενεί την Ζυρίχη και θα κρατήσουμε το όβερ 2,5 και από την β’ κατηγορία το αμφίσκορο στο παιχνίδι Βιντετούρ με Βαντουζ .

Συμπεράσματα

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Τσέλσι: όβερ 8,5 κόρνερ στο παιχνίδι, όβερ 0,5 κάρτα για την Πάλας και όβερ 0,5 γκολ για Τσέλσι

(Συνολική απόδοση 1,9 bet365)

 

 

Θέλτα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης : χ2 και άντερ 3,5

Μίλαν εναντίον Γιουβέντους : χ2

Λέτσε εναντίον Λάτσιο 2 και όβερ 1,5 γκολ

(Συνολική απόδοση 2,78 bet365)

 

 

 

Ξαμάξ εναντίον Ζυρίχης όβερ 2,5 γκολ

Βιντετούρ εναντίον Βαντούζ: αμφίσκορο

(Συνολικης απόδοσης 2,14 bet365)

Σχετικές δημοσιεύσεις