Τραγούδια λέω Αρμένικα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Σε ανοδική πορεία εξακολουθεί να βρίσκεται η στήλη και το site γενικότερα, αφού μετά το απόλυτο του Σαββάτου και η χθεσινή μέρα ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο, με τα δυο από τα τρία μονά αποδεκτά να επιβεβαιώνονται.

Το σημερινό πρόγραμμα δεν μοιάζει ιδιαίτερα βατό, γεγονός που οδηγεί σε δυο μονοπάτια, το ένα είναι αυτό της αποχής και το άλλο αυτό του ρίσκου. Προσωπικά, θα επιλέξω το δεύτερο, αφού οι τελευταίες μέρες δείχνουν θετικές.

Ξεκινώντας λοιπόν με χρονική σειρά θα πάμε στην Αρμενία και το παιχνίδι της Λόρι κόντρα στη Σιράκ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν μια εξαιρετική πορεία τη φετινή σεζόν στηριζόμενοι όμως σε μεγάλο βαθμό στην εξαιρετική αμυντική τους λειτουργία. Από την άλλη η Σιράκ είναι μεν πιο επιθετική ομάδα, αλλά έχει τη «συνήθεια» να κάθεται σε χαμηλά σκορ, ελέγχοντας το ρυθμό. Τα παραπάνω με κάνουν να συγκλίνω πολύ υπέρ του Under & No goal, σε τιμές κοντά στο 2.12.

Παραμένουμε στο ίδιο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι των πρωτοπόρων της Αραράτ οι οποίοι φιλοξενούνται στην έδρα της Αλασκέρτ. Οι φιλοξενούμενοι «αρνούνται» να χάσουν στα πλέι οφ, διατηρώντας μια διαφορά ασφαλείας. Το σημερινό παιχνίδι σίγουρα δεν είναι εύκολο, γι αυτό και χρειάζεται και η ασφάλεια της ισοπαλίας, ενώ μαζί θα βάλω και το Under 3.5, το εμφανίζεται σε όλα τα παιχνίδια της Αραράτ.

Τρίτη και τελευταία σημερινή επιλογή από την Ελληνική Σούπερ Λιγκ, εκεί όπου ο Παναιτωλικός αναζητά βαθμό ή βαθμούς απέναντι στη Λαμία, κάτι το οποίο δεν μοιάζει απίθανο. Πλαισιώνοντας το Χ2 με το Under 3.5 νομίζω πως «δένουμε» το παιχνίδι σε τιμές 1.80, ενώ σε συνδυασμό με το Under 2.5 παίρνουμε μια καλύτερη τιμή, αλλά και ένα υψηλό ρίσκο.

 

Μονά αποδεκτά

Λόρι – Σιράκ  Under 2.5 & No goal  2.12

Αλασκέρτ – Αραράτ Χ2 & Under 3.5  1.75

Λαμία – Παναιτωλικός  Χ2 & Under 3.5 1.80

Σχετικές δημοσιεύσεις