Χαλαρά πριν την καταιγίδα

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Φοβερή μέρα η Τετάρτη μία ακόμα με τη στήλη να σημειώνει άλλο ένα απόλυτο. Σταθερά με θετικό πρόσημο πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Σήμερα η μέρα είναι χαλαρή και έτσι θα πορευτούμε.

 

BBL Playoff

 

Άλμπα Βερολίνου-Μπάμπεργκ: Πρώτος αγώνας της σειράς με τον νικητή να κρίνεται στις 3 νίκες. Η Άλμπα αφότου ξεμπέρδεψε με την Ευρώπη δείχνει σίγουρα πιο ήρεμη και ανανεωμένη. Έκανε το καθήκον της και πήρε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και το απόλυτο πλεονέκτημα.

Η Μπάμπεργκ αντίθετα αν και ξεκίνησε δυνατά τη χρονιά στο τέλος έπεσε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 8η θέση. 2/2 ήττες έχει φέτος με τηνν Άλμπα με διαφορές άνω των 10 πόντων. Πολύ καλή η παράδοση της Άλμπα με 13-2 νίκες , ενώ τα τελευταία 4 χρόνια τελειώνει την πρώτη φάση με 3-0.

Μεγάλο το μειονέκτημα των φιλοξενούμενων και ειδικά απέναντι σε μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο. Τα ψέματα τελείωσαν για την Άλμπα και τώρα ετοιμάζεται με στόχο να φτάσει στον τελικό όσο πιο εύκολα γίνεται. Αναμένω να κερδίσει και σχετικά εύκολα. Θα πάρω τον άσο με -12.5 πόντους.

 

TBSL

 

Καρσίγιακα-Εφές Ανατολού: Σαρωτική η Εφές στο πρώτο ματς διέλυσε τον αντίπαλό της με 90-66. Στον πρώτο αγώνα δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμού οι Σίμον-Μπομπουά-Μίσιτς με τον τελευταίο απλώς να ξεκουράζεται ενόψει Final-4, με τους άλλους δύο να έχουν προβλήματα τραυματισμών. Εκτός τέθηκε για το σημερινό ματς και ο Λάρκιν με την ελπίδα για τον Αταμάν να μην είναι κάτι σοβαρό.

Η Καρσίγιακα εντός έδρας αλλάζει επίπεδο δυναμώνει αρκετά. Δεν έχει κάτι άλλο πέραν της σειράς να παλέψει πριν τις καλοκαιρινές της διακοπές. Με τις 3 απουσίες δεδομένες για της Εφές και σίγουρα το φόβο να κυριαρχεί στο μυαλό του Αταμάν και για τον Μίσιτς με τον Ολυμπιακό να περιμένει σε 6 μέρες, δεν ξέρω πόσο θα ρισκάρει. Σίγουρα έχει βάθος στον ρόστερ της ως ομάδα ωστόσο οι 4 προαναφερθέντες αποτελούν το Α και το Ω της ομάδας φέτος στην περιφέρεια. Πιστεύω ότι η Καρσίγιακα θα φανεί ανταγωνιστική στο ματς.

 

Συνοπτικά

 

Άλμπα Βερολίνου-Μπάμπεργκ: 1 (-12.5 πόντοι ) 1.90 X 4 Units

Καρσίγιακα-Εφές Ανατολού: 1 (+6.5 πόντοι) 1.85 Χ 4 Units

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 1054,78 +54,78 30

 

Σχετικές δημοσιεύσεις