Χωρίς περιθώρια λάθους

Καλημέρα σε όλους. Μπορεί το Euro να αρχίζει σε μερικές ώρες, ωστόσο μέχρι τότε έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με το μπασκέτακι για να γεμίσουμε τις τσέπες μας. Πάμε να δούμε από το σημερινό πρόγραμμα τι έχω ξεχωρίσει.

Ελλάδα Α2 :

Ολυμπιακός Β’ – Αμύντας: Έδειξε και με το Παγκράτι πως όταν θέλει μπορεί να ανοίξει πολύ τις διαφορές και έχει το ρόστερ για να το πράξει. Ο Αμύντας έχασε άνετα από τον Απόλλωνα στην Πάτρα και πηγαίνει απόψε στην έδρα της πιο πλήρους ομάδας στην Α2. Πιστεύω πως το χάντικαπ, βάσει της εικόνας των ομάδων στα τελευταία αλλά και το γεγονός ότι ο Αμύντας εκτός έδρας δεν σκοράρει πολύ, βγήκε χαμηλότερα 3-4 πόντους. Θεωρώ έχει αξία ο άσος με -15.5 πόντους.

 

Serie A:

Βίρτους Μπολόνια-Αρμάνι Μιλάνο: Η Βίρτους ήταν καλύτερη και στα δύο πρώτα παιχνίδια κάνοντας το 2-0. Βέβαια για τον τίτλο θέλει ακόμα δύο νίκες καθώς η σειρά κρίνεται στις 4 νίκες όπως στο ΝΒΑ. Η Αρμάνι είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς με το σκορ αυτό χρειάζεται τουλάχιστον 1 νίκη στα επόμενα δύο ώστε η σειρά να μην τελειώσει άδοξα. Τραυματίστηκε ο Ντιλέινι στην 4η περίοδο στο δεύτερο αγώνα και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, ίσως και καλύτερα για την Αρμάνι καθώς ο παίκτης δεν βοηθούσε ιδιαίτερα. Η νίκη της παίζει στο 1.82 και θα την κρατήσω.

 

Συνοπτικά:

Βίρτους Μπολόνια-Αρμάνι Μιλάνο: 2 (1.82)

Ολυμπιακός Β’ – Αμύντας: 1 (-15.5 πόντους) 1.87

Σχετικές δημοσιεύσεις