Ψωμί, ρύζι, τυρί, γάλα, καμπά.

Χαιρετώ όλους τους φίλους του στοιχήματος. Βλέποντας κανείς τον τίτλο ίσως παραξενευτεί. Όσοι είστε στη γενιά των 35 και άνω ίσως θυμάστε την θρυλική διαφήμιση, που ένα παιδάκι πήγαινε στο μπακάλικο και μονολογούσε τα ψώνια. Που κολλάει όλο αυτό με το στοίχημα?

      Όπως όταν πάμε σε ένα σούπερ μάρκετ με το χαρτάκι, ψάχνουμε το συγκεκριμένο προϊόν που θέλουμε, τον τύπο και  μια ανεκτή τιμή για το εν λόγω  προϊόν, το  ίδιο συμβαίνει και στο στοίχημα. Σ’αυτές τις περιπτώσεις δίνουμε τα λεφτά μας  και απαιτούμε τουλάχιστον να μην ”χαθούν..” χωρίς να υπάρχει αντικρυσμα . Δυστυχώς οι περισσότερες  εταιρίες  προσφέρουν επιλογές  αρκετά διαβασμένες με μικρά ποσοστά επαλήθευσης χωρίς πλουραλισμό και δυνατότητα σοβαρών επιλογών από τους παίκτες. Επομένως οι σοβαροί παίκτες ψάχνουν να βρούν τις ”ευκαιρίες”, κατ’ αρχάς μεταξύ των εταιριών και μετά, στις επιλογές των συμβάντων που μας παραθέτουν, εκμεταλλευόμενοι κάθε δυνατότητα επιλογής . Μια από αυτές είναι (εξέλιξη του στοιχήματος τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον) το σύνθετο στοίχημα η bet builder.

Αφορά συμβάντα στον ίδιο αγώνα που μας δίνει συνολικά μια αρθροιστική  απόδοση. Παραθέτω μια φωτογραφία με κάποια bet builders από την αγγλική εταιρία skybet.com που κατά το δικό μου στοιχηματικό δόγμα και προφίλ  με καλύπτουν απόλυτα.Συγκεκριμένα το combo bet με 1,5 γκολ συνολικα και 9 κορνερς ( σε παιχνίδι πρωταθλήματος με 88% πανω 1,5 γκολ και οταν αυτες οι δυο ομαδες εχουν 11,2 κορνερς μέσο ορο) στο 4/5 (1,85 μετρική απόδοση περίπου) είναι μια αποδεκτή τίμη για μένα .Είναι δηλαδή το σουπερ μάρκετ που έχει τα υλικά που θέλω στην τιμή που θέλω και με την ποιότητα που θέλω..Βέβαια η δυνατότητα να παίξεις σε τέτοιο μπουκ είναι σχεδόν αδύνατη από την Ελλάδα γιατί χρειάζεται λογαριασμός εξωτερικού (Αγγλίας για τον εν λόγω μπουκ) και σύνδεση VPN για να μπορέσεις να δεις τέτοιες σελίδες που δεν επιτρέπονται στη χώρα μας.

    Όπως καταλάβατε αξίζει τον κόπο όλο αυτό..γιατί παίζεις κάποιος τα λεφτά του με τους όρους που θέλει αυτός και όχι με αυτό που του επιβάλλουν οι εταιρίες..

Σχετικές δημοσιεύσεις