Ώρα ημιτελικών και… αποδείξεων…

Καλημέρα σε όλους. Άλλη μια μέρα που κλείνει με κέρδος καθώς pregame δώσαμε 2 σημεία και άλλα 3 στο live και μέσω της συχότητας του Primo Radio. Σήμερα διεξάγονται τα ημιτελικά της ACB και μεθαύριο ο τελικός. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.

 

Βαλένθια-Μπασκόνια: Η Βαλένθια πριν από περίπου 48 ώρες έδινε αγώνα απέναντι στη μαχητική για ένα ημίχρονο Γκραν Κανάρια, ενώ ο προπονητής δεν πήγε σε εκτεταμένο ροτέισον, χρησιμοποιώντας μάλιστα μόνο τους 10 από τους 12 παίκτες. Αντίθετα η Μπασκόνια έδινε μια μέρα νωρίτερα αδιάφορο αγώνα, άφησε εκτός 12άδας  τον Σενκέλια, ενώ βασικοί παίκτες πήραν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Πιστεύω πως το πρόσωπο που έχει δείξει μέχρι τώρα η Μπασκόνια είναι πολύ καλύτερο, πιο σταθερό, ενώ είχε και μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης. To άγχος εννοείται πως θα βρίσκεται στην πλευρά του γηπεδούχου. Επιλογή το διπλό στο 2.35.

 

 

Μπαρτσελόνα-Μπούργος: Σε γενικές γραμμές τα ίδια ισχύουν και σε αυτόν τον αγώνα, καθώς η Μπαρτσελόνα είχε μια μέρα παραπάνω ξεκούραση, ενώ βασικοί παίκτες όπως Μιροτιτς, Τόμιτς, Χίγκινς, Χάνγκα δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι. Η Μπούργος τα έδωσε όλα με την Ανδόρρα, σε ματς υψηλών εντάσεων, με τεράστια ανατροπή. Έχει την ψυχολογία αλλά σε τέτοια ματς ρόλο παίζει και ο παράγοντας κόπωση. Προς άσο με τους -9.5 πόντους πάει το παιχνίδι αλλά δεν θα κρατήσω κάτι pregame καθώς η Μπαρτσελόνα δείχνει μέχρι τώρα χαλαρή στα παιχνίδια της. Υπάρχει ένα ειδικό στοίχημα για H2H Μιροτις με Μπενίτε. Τα ορια πόντων που έχει βγάλει η εταιρεία είναι 18.5 και 13.5 πόντους αντίστοιχα. Στο H2H ανάμεσα στους δύο αθλητές η εταρεία δίνει αβαντάζ μόνο 0.5 πόντο στον παίκτη της Μπούργος, θεωρώντας μάλιστα και ως οριακό φαβορί τον παίκτη της φιλοξενούμενης. Αμφότεροι είναι παίκτες που σκοράρουν αρκετά, ωστόσο ο ψηλός της Μπαρτσελόνα παίρνει αρκετές προσπάθειες, προστατεύεται από τους διαιτητές και πρόκειται για έναν αγώνα νοκ αουτ. Πιστεύω πως ο Μιροτιτς όντας αρκετά πιο ξεκούραστος και σε παιχνίδι όπου η Μπαρτσελόνα ειναι το φαβορί αλλά έχει και την πίεση, θα πάρει πολλές προσπάθειες. Οι αποδόσεις και τα χάντικαπ στο H2H δεν συμβαδίζουν με τα αντίστοιχα όρια που έβγαλε η εταιρεία ατομικά για τους παίκτες. Επιλογή ο Μίροτιτς σε απόδοση 1.90.

 

Συνοπτικά:

Βαλένθια-Μπασκόνια 2 (2.35)

Μπαρτσελόνα-Μπούργος: Μίροτις-Μπενίτε H2H 1 (-0.5) 1.90

 

Σχετικές δημοσιεύσεις