Ώρα Κυπέλλου στη Λευκορωσία

Πρασίνισε ο τόπος χθες από τα κερδοφόρα σημεία του Betfeller και πλέον περνάμε στο επόμενο ζητούμενο, που φυσικά είναι η διάρκεια. Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται εξίσου με χθες, προσεκτική προσέγγιση των παιχνιδιών και φυσικά αναλυτική μελέτη πριν από κάθε μας ποντάρισμα.

Από το σημερινό πρόγραμμα η αλήθεια είναι πως δεν με συγκινεί κανέναν από τα παιχνίδια της Bundesliga, γιατί είτε τα θεωρώ δύσκολα, όσον αφορά το στοιχημτικό κομμάτι, είτε γιατί κάποιες επιλογές που ξεχώρισα είναι αρκετά πετσοκομμένες. Έτσι θα κάνω μια στάση στην αγαπημένη όλων μας, τις τελευταίες εβδομάδες, Λευκορωσία, όπου απόψε κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς με τις Μπάτε και Δυναμό Μπρέστ να συναντιούνται στον τελικό Κυπέλου.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ξανά μόλις πριν από τέσσερις ημέρες, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, με την Μπάτε να επικρατεί με 3-1 και μάλιστα εκτός έδρας, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση. Η ομάδα του Αλσέβσκι, διανύει έναν εξαιρετικό μήνα, μετρώντας μόνο νίκες, ενώ επιθετικά σκοράρει κατά βούληση, έχοντας ως μέσο όρο τερμάτων πάνω από τρία γκολ ανά παιχνίδι.

Από την άλλη μεριά η Δυναμό δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα, ενώ απόψε θα έχει και ένα αριθμό απουσιών, που αναμένεται να επηρεάσει κι άλλο το παιχνίδι της. Στα αρνητικά, από την αρχή της σεζόν και το γεγονός πως πολύ δύσκολα κρατά το μηδέν στην άμυνα.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε ξεκάθαρο φαβορί, που δεν είναι άλλο από την Μπάτε, με το σημείο της νίκης της να δέχεται πιέσεις και να παρουσιάζει πτωτικές τάσεις. Ωστόσο, αν ψάξει κανείς μπορεί να το βρει στο 1.77, το οποίο για μένα είναι ικανοποιητικό. Τώρα για όσους θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο μπορούν να το συνδυάσουν και με το over 2.5, ανεβάζοντας αρκετά την απόδοση, παίρνοντας όμως το ανάλογο ρίσκο.

Σχετικές δημοσιεύσεις