Ώρα στέψης για τη βασίλισσα

Καλημέρα σε όλους. Τρίτος και τελευταίος ευρωπαϊκός τελικός απόψε. Η αλήθεια είναι ότι είναι ο τελικός των αουτσάιντερ φέτος καθώς δεν περίμενα καμία από τις δύο να φτάσει μέχρι τέλους. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.

Euroleague Final

 

Ρεαλ Μαδρίτης-Εφές Ανατολού: Σπουδαίο ματς με το σετ των νικητών να κρίνεται ισορροπημένο. Η Ρεαλ μπορεί να κέρδισε την Μπάρτσα έχασε όμως με τραυματισμό από την αρχή του αγώνα τον Γκος ο οποίος σήμερα δεν θα αγωνιστεί όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Λάσο. Άφησε βέβαια ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ερτέλ. Η αλήθεια όμως είναι πως το θεωρώ από απίθανο έως δεδομένο ότι ο Γάλλος δεν θα πατήσει παρκέ απόψε. Από την απομάκρυνσή του και έπειτα ο Λάσο δεν τον χρησιμοποίησε ούτε σε παρόμοιες περιπτώσεις παιχνιδιών, όταν είχε δηλαδή θέματα τραυματισμών. Στο πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς θεωρώ λοιπόν ότι δεν θα κάνει την εξαίρεση. Θα στηριχτεί στις παλιές καραβάνες της ομάδας με Γιουλ, Κοζέρ, Ρούντι και φυσικά τους Αμπάλντε, Χάνγκα, Ντέκ.

Η Εφές όπως έδειξε και στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό το πλάνο είναι ένα και μοναδικό. Λάρκιν και Μισιτς παίρνουν την μπάλα και είτε σκοράρουν είτε πασάρουν. Οι υπόλοιποι ανοιχτοί στις γωνίες και βλέπουμε. Λάρκιν από τα παλιά στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά με Μισιτς για τη νίκη, ο οποίος βέβαια ήταν φανερά εκτός ρυθμού και άστοχος. Παραμένει φυσικά ένας μεγάλος παίκτης.

Βάσει της εικόνας όλης της χρονιάς θεωρώ ότι η Ρεαλ έστω και οριακά αξίζει περισσότερο το τρόπαιο, η φετινή Εφές θεωρώ ότι στάθηκε αρκετά τυχερή μέχρι τώρα για να φτάσει ως εδώ. Αν θα της γυρίσει την πλάτη η τύχη δεν το ξέρω, αλλά με τους Ισπανούς που θα βρει απέναντί της, οι οποίο γεννήθηκαν για τέτοια ματς και ξέρουν πως πρέπει να κινηθούν αναμένω να δούμε τουλάχιστον άλλο ένα ντέρμπι.

Στοιχηματικά θα ασχοληθώ με το χρόνο συμμετοχής δύο παικτών του Κοζέρ και του Γιουλ. Θεωρώ ότι στο σημερινό αγώνα με τις ελλείψεις που έχει η Ρεαλ στην περιφέρεια θα πάρουν πολύ χρόνο συμμετοχής ειδικά ο Γιουλ αναμένω να είναι η αιχμή του δόρατος στην επίθεση και ο Κοζέρ το κρυφό όπλο. Θεωρώ ότι το όριο των 26 και 25 λεπτών αντίστοιχα παίζονται στο over καθώς πιστεύω πως και οι δύο θα αγωνιστούν κοντά στα 30 λεπτά όπως και στον ημιτελικό.

 

Συνοπτικά

 

Ρεαλ Μαδρίτης-Εφές Ανατολού: Γιούλ over 26 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής (1.87) X 15 Units

Κοζέρ over 25 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής (1.70) X 10 Units

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 971,78 -28,22 47

 

Σχετικές δημοσιεύσεις