Η ανωτερότητα και η επιστροφή Λάρκιν

Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή μας μέρα με τις περισσότερες επιλογές να επαληθεύονται και να μας χαρίζουν ενα πλούσιο ταμείο. Πάμε στα σημερινά παιχνίδια, όπου ελπίζω να έχουμε την ίδια και καλύτερη τύχη!

 

Παναθηναϊκός-Εφές Ανατολού: Αρχίζουμε από το ιατρικό δελτίο των δύο ομάδων. Κατά 70% ο Νέντοβιτς είναι εκτός σήμερα, Μπέντιλ 100% εντός, Ογκαστ-Βουγιούκας κατά 70% εντός. Για την Εφές ο Ντάντον εκτός, Λάρκιν στη 12αδα( άγνωστο αν και πόσο θα αγωνιστεί), Σανλί εκτός. Οι Τούρκοι σε καμία περίπτωση δεν πείθουν με τη μέχρι τώρα πορεία τους, ωστόσο διαθέτουν ένα ρόστερ αρκετά δυνατό. Ο Παναθηναϊκός παρά τις απουσίες που είχε σε όλα τα παιχνίδια δείχνει να παλεύει μέχρι τέλους. Κανονικά ο Μακ σήμερα. Αρχικά θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο είτε βγει είτε όχι το over 1.5 εύστοχα τρίποντα του Μισιτς. Μπορεί ο Σέρβος να είναι άστοχος στα πρώτα παιχνίδια ωστόσο παίρνει περίπου 6 προσπάθειες ανά αγώνα. Δεύτερη επιλογή αποτελεί ο άσος με + 8.5 πόντους.

Μπάγερν Μονάχου-Βαλένθια: Εντελώς αντίθετες πορείες διαγράφουν οι δύο ομάδες. Για τους γηπεδούχους του Τρινκέρι μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο Ραντόσεβιτς στους ψηλούς. Για τη Βαλένθια εκτός είναι οι Μαρίνκοβιτς, Σάστρε, Τομπέι, 50-50 οι συμμετοχές των Ντ. Γουίλιαμς και Βαν Ρόσομ, επιστρέφει ο Σαν Εμετέριο. Σϊγουρα η Βαλένθια διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει η μουρμούρα για τον Πονσαρνάου. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι, όμως θα πάω με τη νίκη των γηπεδούχων θεωρώντας πως δύσκολα θα ανταπεξέλθουν οι Ισπανοί.

Γκραν Κανάρια-Τρέντο: Εμβόλιμη αγωνιστική για το Eurocup. Και οι δύο είχαν να αντιμετωπίσουν κουραστικά ταξίδια, ίσως λίγο παραπάνω οι Ιταλοί. Η κούραση σίγουρα θα επηρεάσει, δύο ομάδες που γενικά δεν δίνουν έμφαση στην άμυνα. Περιμένω να δούμε ένα ελεύθερο παιχνίδι, με τη Γκράν Κανάρια να το θέλει λίγο παραπάνω. Κρατάω το over 160.5 πόντων.

Συνοπτικά:

Παναθηναϊκός-Εφές Ανατολού: 1 (+8.5) 1.77/ Μίσιτς over 1.5 εύστοχα τρίποντα (2.35)

Μπάγερν Μονάχου-Βαλένθια: 1 (1.77)

Γκραν Κανάρια-Τρέντο: Οver 160.5 (1.72)

Σχετικές δημοσιεύσεις