60 μέρες μετά…

Την καλησπέρα μου σε όλους! Πέρασε καιρός… αλλά θαρρώ πως έφτασε η στιγμή, η παρέα μας να αρχίσει να ζωντανεύει ξανά. Αφήνουμε πίσω μια πολύ δύσκολη περίοδο καθώς εκτός από το κλείσιμο του Arena, που όπως φάνηκε ήταν μόνο η αρχή, ήρθε και ο κορονοϊός για να βάλει νέα δεδομένα στις ζωές μας. Πότε θα τελειώσει όλο αυτό δεν ξέρω, αλλά ελπίζω πλέον να μην ξαναχρειαστεί να ζήσουμε αναγκαστικά μέσα σε τέσσερις τοίχους με τόσους περιορισμούς. Η ζωή συνεχίζεται, ο αθλητισμός και τα σπορ επιστρέφουν σιγά-σιγά οπότε πάμε για ανασύνταξη, για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Καταρχάς έφτασε η ώρα να σας παρουσιάζω το νέο μας “στοιχηματικό” σπίτι. Μια γωνίτσα να τα λέμε καθημερινά όπως κάναμε και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και εγένετο… BetFeller.com

Η αρχή έγινε λοιπόν και με αρκετή δουλίτσα πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε ένα αρκετά ολοκληρωμένο site, με απόψεις, ειδήσεις, στήλες, επιλογές και live betting. Ασχολήθηκα ελάχιστα όλο αυτό το διάστημα, ήταν ένα καλό στοιχηματικό διάλειμμα, μεγαλύτερο από κάθε άλλο που έχω κάνει στο παρελθόν. Τα πρωταθλήματα που έπαιζαν ήταν ελάχιστα και άγνωστα. Οι επιλογές που μας έδιναν οι εταιρίες για αυτά, ήταν λίγες και επειδή δεν μ’αρέσει να παίζω με το ζόρι, αυτά που μου δίνουν, αποφάσισα να κάνω ένα mini-break που τόσο είχα ανάγκη.

Η επόμενη μέρα στον αθλητισμό δεν ξέρω πως θα είναι, σίγουρα θα είναι διαφορετική. Άδεια γήπεδα, ουδέτερες έδρες(σε πολλές περιπτώσεις), αρκετός φόβος, κυρίως τώρα στην αρχή, ομάδες χωρίς ρυθμό στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Το στοίχημα δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά τώρα ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα. Ο Μάιος άλλοτε ήταν ο καλύτερος στοιχηματικός μήνας, τώρα πάμε ουσιαστικά για έναν Μάιο που θα μοιάζει με Αύγουστο και πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένουμε από τις ομάδες. Αυτά τα αναφέρω επειδή ξέρω ότι πολλοί θα πέσετε με τα μούτρα, το σύνδρομο της στέρησης δεν πρέπει να μας επηρεάσει και να ξεκινήσουμε από την αρχή με μοναδικό στόχο το κέρδος. Οι Γερμανοί ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Συμπληρώσαμε 60 μέρες χωρίς ποδόσφαιρο, αλλά αυτούς τους δυο μήνες δεν χάσαμε μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και ένα κομμάτι από τις ζωές μας. Ελπίζω να αναπληρωθούν όλα πλήρως και το χόμπι μας να αρχίζει να μας δίνει και πάλι χαρτζιλίκι για τις δύσκολες μέρες που έρχονται.

Αυτά για αρχή… πλέον είμαστε σε θέση να τα λέμε καθημερινά. Καλή αρχή λοιπόν!

Σχετικές δημοσιεύσεις