Δύσκολο να χάσει με μεγάλη διαφορά

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Στοιχηματικά η Euroleague δείχνει να μας ταιριάζει αρκετά. Χθες μιλήσαμε και είπαμε για το πιθανό διπλό της Φενερμπαχτσε μέσα στη Μόσχα αλλά και τα δύο σημεία που συζητήσαμε με τον Παναγιώτη από το ΝΒΑ. Στο πρόγραμμα επιστρέφει η Ελλάδα και μας δίνει σημεία.

Προμηθέας Πάτρας-Λαύριο: Μιλήσαμε και πριν μία εβδομάδα περίπου στο ραδιόφωνο για το παιχνίδι αυτό αλλά και χθες. Περιμένω ο Προμηθέας να κερδίσει το ματς ωστόσο δεν αναμένω να το κάνει εύκολα. Όσο το Λαύριο παίζει καλά και κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο και εγώ σε παρόμοιες περιπτώσεις θα το στηρίζω. Διπλό με +9.5 πόντους.

Κολοσσός Ρόδου-Περιστέρι: Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε φάση αλλαγών. Στον Κολοσσό ο Λόουσον ακόμα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα, ο Τούμπα τραυματίστηκε (σημαντική η απουσία του), ήρθε ο Αμερικάνος Σπάισερ. Το Περιστέρι έχασε τον Γκρέι που πήρε μεταγραφή, δεν παίζουν σήμερα οι Μάντζαρης και Χάροου, ενώ εντός αποστολής για πρώτη φορά είναι ο Γκουτιέρες και ο Γούνταρντ. Ο Κολοσσός περιμένει πως και πως το Λόουσον όμως η απουσία του Τούμπα είναι κομβική. Το Περιστέρι έχει παίξει δύο παιχνίδια χωρίς τον Γκρέι, ενώ οι Μάντζαρης και Χάροου ήταν απλά παρόντες στα τελευταία παιχνίδια όπου κέρδισε Λιέτουβος Ρίτας και Άρη. Δίνω προβάδισμα στο Περιστέρι το οποίο φαίνεται να ανταπεξέρχεται στα προβλήματα και τις αλλαγές.

Μούρθια-Μπούργος: Η Μούρθια είναι μια από τις ομάδες που έχει να δώσει επίσημο αγώνα κοντά ένα μήνα, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, για την ακρίβεια το τελευταίο ματς ήταν στις 27/12. Η Μπούργος έχει ήδη δώσει 4 παιχνίδια μέσα στη νέα χρονιά, χάνοντας μόνο το τελευταίο απέναντι στη Βαλένθια, από το οποίο οι μόνοι που συνεχίζουν να είναι εκτός για τον προπονητή είναι οι Μπαρέρα και Ρένφρο. Γρίφος η κατάσταση της Μούρθια καθώς ο ένας μήνας αποχής από αγώνες και προπονήσεις είναι μεγάλος. Ρισκάρω στο διπλό με -4.5 πόντους.

Συνοπτικά:

Προμηθέας Πάτρας-Λαύριο: 2 (+9.5 πόντους) 1.70

Κολοσσός Ρόδου-Περιστέρι: 2 (1.85)

Μούρθια-Μπούργος: 2 (-4.5 πόντους) 1.85

Σχετικές δημοσιεύσεις