Αίμα και Άμμος στη Πολωνία

Καλημέρα σε όλους. Επιστρέψαμε σε κανονικούς ρυθμούς με το πρόγραμμα και σήμερα να είναι γεμάτο. Εχθές στις λεπτομέρειες στερηθήκαμε τη δυνατότητα να πληρωθούμε, όμως σήμερα είναι ευκαιρία να μπούμε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Το πρόγραμμα στην Αγγλία δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και θα προτιμήσω να ασχοληθώ στο live αν βέβαια βοηθήσει η εξέλιξη των παιχνιδιών. Στη Πολωνία έχουμε δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, από τις οποίες προκύπτουν και επιλογές.

(13:30) Λεχ Πόζναν – Ρακόφ

Ωραίο παιχνίδι περιμένω να γίνει στο Πόζναν. Η Λεχ θέλει οπωσδήποτε να πάρει το τρίποντο αφού έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και δεν θέλει να έχει νέες απώλειες. Επιθετικά τα πηγαίνει εξαιρετικά αφού έχει σκοράρει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια, αλλά προβληματίζει αρκετά η άμυνα της, αφού με εξαίρεση το παιχνίδι με την αδύναμη Βάρτα σε όλα της τα παιχνίδια έχει παραβιαστεί η εστία της. Από την άλλη η πρωτοπόρος Ρακόφ, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική κατέγραψε το 1ο της under (0-0 με τη Βίσλα). Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και η φιλοσοφία της είναι να παίζει επιθετικά σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου. Μονόδρομος για εμένα η επιλογή του Over 2,5 στο 1,72. Ικανοποιητικό και το g/g & over στο 2.00.

(18:30) Κρακοβία – Λέγκια Βαρσοβίας

Ματσάρα στη Κρακοβία εκεί όπου η δυνατή εντός έδρας Κρακοβία υποδέχεται τη φορμαρισμένη Λέγκια η οποία έχει (5-1-0) στα τελευταία της 6 παιχνίδια και έτσι πλησίασε ακόμη περισσότερο στη κορυφή. Περιμένω παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες όμως και οι δύο ομάδες έχουν τη ποιότητα να σκοράρουν. Η Κρακοβία μετράει 8/9 g/g και η Λέγκια 6/9. Αρκετά ψηλά για τα δεδομένα του παιχνιδιού το g/g και ας είναι αμφίβολη η συμμετοχή του γνωριμού μας από το πέρασμα του στην Α.Ε.Κ Tomáś Pekhart (1ος σκόρερ των πρωταθλητών). 

Δυάδα

Λεχ Πόζναν – Ρακόφ  Over 2,5     (1,72)

Κρακοβία – Λέγκια Β.  goal/goal  ( 1,80)

 

Καλή επιτυχία εύχομαι στις επιλογές σας.

*Καθημερινά τα λέμε και ποιο άμεσα στην ομάδα μας στο Facebook στο Monolive.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις