Ανώτερη και έτοιμη για τη νίκη στο ντέρμπι η Γερμανία

Γερμανία

Καλημέρα σε όλους. Τρομερή η χθεσινή μέρα με 6/6 επιλογές τόσο σε pregame όσο και Live επιλογές στο κανάλι μου στο Telegram. Μεγάλη νίκη που μας έδωσε, σε μία ημέρα με πολλά παιχνίδια. Μπείτε στο κανάλι καθώς τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Το σημερινό πρόγραμμα είναι πιο φτωχό, συνεχίζει ωστόσο να έχει επιλογές. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά με το παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι αυτό ανάμεσα σε Λιθουανία και Γερμανία.

Βουλγαρία-Μυροβούνιο (14:30)

 

Η Βουλγαρία παρότι παλεύει τα παιχνίδια της λόγω έλλειψης εναλλακτικών επιλογών στον πάγκο, δεν καταφέρνει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Χθες, απέναντι στην Τουρκία ήταν μαχητική για 3 περιόδους ακολουθώντας το ρυθμό και το σκορ του αγώνα, ωστόσο η τελική αντεπίθεση των Τούρκων την άφησε πίσω. Για άλλη μία φορά εξαιρετικός ο Βεζένκοφ.

Το Μαυροβούνιο μετά την οριακή ήττα από την Τουρκία, κέρδισε δύσκολα το Βέλγιο με 76-70. Απόψε με νίκη απέναντι σε μία ομάδα κατώτερης δυναμικής αποκτάει τεράστο πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Θυμίζω ότι και οι δύο ομάδες αγωνίζονται εντός 24 ωρών. Το πλεονέκτημα των Μαυροβούνιων βρίσκεται στην άμυνα, μέσω της οποίας βρίσκουν αρκετούς αιφνιδιασμούς. Η άμυνα των Βούλγαρων δεν είναι κάτι το εξαιρετικό και πιστεύω πως αυτό ίσως σήμερα τους προδώσει. Θα κρατήσω το over 84.5 πόντων των Μαυροβούνιων στο 1.80.

Λιθουανία-Γερμανία (15:30)

Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, δεύτερο συνεχόμενο ματς που η Λιθουανία χάνει στα σημεία στο τέλος. Μετά τη Σλοβενία και η Γαλλία της πήρε το ροζ φύλλο στο τέλος. Καλό υλικό για τους Λιθουανούς, οι οποίοι διαθέτουν ένα δυνατό δίδυμο στη ρακέτα. Ωστόσο ειδικά ο Σαμπόνις δεν δείχνει και στα καλύτερά του.

Από την άλλη πλευρά, η Γερμανία μετά την έκπληξη στην πρεμιέρα απέναντι στη Γαλλία έκανε την ανατροπή με τη Βοσνία, δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα αλλά φυσικά και μεγάλη προσήλωση στο πλάνο. Με αρχηγό το Σρέντερ η Γερμανία επέστρεψε από διψήφιες διαφορές, κάνοντας την τελική της αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο.

Προσωπικά θεωρώ ότι η Γερμανία εκμεταλλεύεται καλύτερα τον πάγκο της παίρνοντας από κάθε παίκτη το μέγιστο. Η Λιθουανία δείχνει επιθετικά, τουλάχιστον, να ξεμένει από επιλογές στα κρίσιμα σημεία. Μπορεί να υπερτερεί σήμερα μέσα στη ρακέτα με δύο θηρία, όμως θα χρειαστεί οι δυό τους, ειδικά ο Σαμπόνις, να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ξεκάθαρα θα στηρίξω την ομάδα της Γερμανίας, η οποία μου δείχνει να το πιστεύει περισσότερο. Πρώτη επιλογή το διπλό με +4.5 πόντους στο 1.75. Δεύτερη επιλογή το καθαρό διπλό στο 2.44.

 

Σλοβενία-Βοσνία & Ερζεγοβίνη (18:45)

Η Σλοβενία μετά το δύσκολο παιχνίδι με τη Λιθουανία, έκανε μια καλή προπόνηση χθες απέναντι στην Ουγγαρία. Μάλιστα το τελικό 103 στην επίθεση δεν φανερώνει την πραγματική της εικόνα. Αυτό συμβαίνει καθώς με τη λήξη της 3ης περιόδου είχε σκοράρει ήδη 88 πόντους και φυσικά στην τελευταία περίοδο ήταν σαν να μην κατέβηκε ποτέ.

Η Βοσνία πάλεψε χθες, με τη Γερμανία ήταν εξαιρετική για 1 ημίχρονο, εγκλωβίστηκε ωστόσο στη συνέχεια στην άμυνα των Γερμανών, μένοντας πίσω στο σκορ. Στο 2-0 η Σλοβενία, στο 1-1 η Βοσνία.

Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν ότι το σημερινό ματς θεωρείται στα χαρτιά χαμένο, καθώς η Σλοβενία είναι πολύ ανώτερη ως ομάδα. Ωστόσο θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν το γρήγορο και ανοιχτό παιχνίδι των Σλοβένων, ένα στυλ παιχνιδιού στο οποίο είναι εξοικειωμένοι. Η Σλοβενία έχει τεράστιο βάθος στον πάγκο, ώστε να ανταπεξέλθει με μεγαλύτερη άνεση στο νέο ματς εντός 24 ωρών. Επιλογή το over 95.5 πόντων για τους τυπικά γηπεδούχους στο 1.78.

 

Συνοπτικά

 

Βουλγαρία-Μαυροβούνιο: Μαυροβούνιο Over 84.5 πόντοι (1.80) Χ 8 Units

Λιθουανία-Γερμανία: 2 (+4.5 πόντοι) 1.75 Χ 15 Units

Λιθουανία-Γερμανία: 2 (2.44) Χ 5 Units

Σλοβενία-Βοσνία & Ερζεγοβίνη: Σλοβενία Over 95.5 πόντοι Χ  7 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 955,10 -44,90 85

 

Σχετικές δημοσιεύσεις