Ανώτερη ομάδα ο Καναδάς

Καναδάς

Χαιρετίζω όλη την παρέα. Η Σερβία ήταν πραγματική κυρία, μας έβγαλε σε ότι την ποντάραμε, ακόμα και στο μακροχρόνιο. Αντίθετα η Ιταλία ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Στο σημερινό πρόγραμμα ο Καναδάς περιμένω να έχει πιο εύκολο απόγευμα σε σχέση με το ματς με την Ισπανία και να πάρει την πρόκριση.

 

Προημιτελικά 2η μέρα

 

Καναδάς-Σλοβενία (15:30)

Με πολύ άγχος, πίεση αλλά και μία φοβερή ανατροπή ο Καναδάς κατάφερε να περάσει εν τέλει και μάλιστα πρώτος από τη δεύτερη φάση. Η ήττα από τη Βραζιλία φαίνεται να ξύπνησε τους Καναδούς, οι οποίοι πλέον με νίκη κάνουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο στόχος τους που είναι το χρυσό.

Από την άλλη μεριά η Σλοβενία θεωρώ ότι μέχρι εδώ που έφτασε μπορεί να νιώθει και καλά, καθώς ο σταρ Ντόνσιτς δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Βγάζει κούραση και δείχνει ότι δεν μπορεί να τραβήξει μόνος του κουπί. Είναι ενδεικτικτό πως και στο ματς με τη Γερμανία είχε 23 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής, με πολύ άσχημα ποσοστά, κυρίως από το τρίποντο. Επίσης από το πρώτο παιχνίδι με τη Βενεζουέλα μέχρι και το τελευταίο τα νούμερά του παρουσιάζουν γενικά μία κάθοδο.

Οι Καναδοί έχουν τους παίκτες, τα κορμιά αλλά και τον τρόπο να περάσουν τους Σλοβένους. Έδειξαν να δυσκολεύονται κόντρα σε σκληρές άμυνες, κάτι που σίγουρα δεν θα βρουν στο αποψινό ματς. Πρώτη επιλογή μου το Over 91.5 πόντοι για τον Καναδά. Δεύτερη επιλογή ο άσος με -7.5 πόντους.

 

 

Συνοπτικά

 

Καναδάς-Σλοβενία: Καναδάς Over 91.5 Πόντοι (1.80) Χ 10 Units

                                          1 (-7.5) πόντοι (1.78) Χ 8 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 1052,33 +87.47 5

 

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις