Ανώτερος σε όλα ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους. Απόλυτο 2/2 γράψαμε χθες στο μπλόγκ, ενώ και η σκέψη για κόντρα στον Παναθηναϊκό με απλή νίκη του Λαυρίου που έγινε αναφορά σε απόδοση 12 χάθηκε κυριολεκτικά στο νήμα.  Μία επιλογή έχω κρατήσει από το σημερινό πρόγραμμα.

Basket League A1

 

Περιστέρι-Ολυμπιακός (19:15)

Και για το Περιστέρι ολοκληρώθηκε η φετινή του πορεία στην Ευρώπη μετά την ήττα από τη Ντιζόν στη Γαλλία. Πάλεψε για 1 ημίχρονο, ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό των Γάλλων. Πλέον στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, όπου έχει εξασφαλίσει εδώ και κάποιες αγωνιστικές τη συμμετοχή του στο Final-8 που θα γίνει σε περίπου 20 μέρες. Άγνωστο αν θα παίξει και σήμερα ο Αγραβάνης, καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει ζήτημα τραυματισμού παρά τη συμμετοχή του στο ματς με τη Ντιζόν.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός έπνιξε κυριολεκτικά τη Ρεαλ στο ΣΕΦ την Παρασκευή και μάλιστα η βασίλισσα κατάφερε οριακά να ξεπεράσει τους 60 πόντους. Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει μέχρι τώρα όλα τα ματς του πρωταθλήματος με την ίδια σοβαρότητα, χωρίς εξαιρέσεις και χάρες. Έχει βάθος στο ρόστερ, όλοι οι παίκτες είναι πραγματικά σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που φυσιολογικά χαροποιεί τον Μπαρτζώκα.

Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα χαριστεί στο Περιστέρι. Μπορεί στην άκρη του πάγκου να είναι ο Σπανούλης, όμως ο Ολυμπιακός δεν νομίζω να αφήσει το πόδι από το γκάζι. Το Περιστέρι έχει καλή έδρα, το δίχως άλλο, παρουσιάζεται πάντα μαχητικό, όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα μέχρι τώρα. Ο καλός Ολυμπιακός κερδίζει με 20+ πόντους. Επιλογή το διπλό με -12.5 πόντους.

 

Συνοπτικά

Περιστέρι-Ολυμπιακός: 2 (-12.5) πόντοι 1.73 Χ 8 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 970,36 -29,64 48

 

Σχετικές δημοσιεύσεις