Ντέρμπι στο Τόφαλος

Τόφαλος

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Χθες στην Ισπανία δεν έπαιξαν ποτέ άμυνα και παρότι όπως περίμενα η Μπασκόνια να είναι ανταγωνιστική( κέρδισε μάλιστα) το σκορ πήγε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πάμε στα σημερινά όπου θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι στην Πάτρα, στο Δημήτριος Τόφαλος.

Basket League A1

 

Προμηθέας Πάτρας-ΑΕΚ (20:15)

 

Μια πολύ γεμάτη αγωνιστικά εβδομάδα για τον Προμηθέα με 2 δύσκολα εκτός έδρας ματς. Ξεκίνησε την πορεία του με το διπλό στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη και στη συνέχεια έχασε στα σημεία εκτός έδρας από την Ρίτας. Και στα δύο παιχνίδια παρουσίασε ένα αρκετά καλό πρόσωπο αγωνιστικά και ειδικά στο ματς στο Αλεξάνδρειο πήρε και μεγάλες διαφορές ωστόσο ο Άρης προσπάθησε στο τέλος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Από την άλλη μεριά η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στα Λιόσια το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε ένα ματς με 2 διαφορετικά ημίχρονα. Ένα πολύ κακό και ένα εξαιρετικό για την ΑΕΚ. Το σημαντικό είναι πως στο τέλος πήρε και μάλιστα μία εύκολη όπως έδειξε νίκη. Αμφότερες κατεβαίνουν σήμερα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αγωνιστικό ζήτημα.

Τα συνεχόμενα ματς και ταξίδια για τον Προμηθέα πρώτα Θεσσαλονίκη και μετά στο Βίλνιους σίγουρα έχουν φέρει και επιπλέον καταπόνηση στους παίκτες σε σχέση με την ΑΕΚ η οποία δεν είχε μεσοβδόμαδα ματς. Ο Πλάθα είχε όλο το χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα ενόψει του σημερινού αγώνα. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει καλύτερο ρόστερ από τον Προμηθέα, η χρονιά παρότι άρχισε άσχημα δείχνει σιγά σιγά να στρώνει και με την επιστροφή του Καμπενκέλε δυναμώνει αρκετά και στη ρακέτα. Αν καταφέρει να βρει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι θα μπορέσει να πετύχει μεγάλες νίκες σε Ευρώπη και Ελλάδα. Το έχει αποδείξει άλλωστε μέχρι τώρα ούσα εξαιρετικά ανταγωνιστική σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ κόντρα στις δύο καλύτερες ομάδες δηλαδή εντός συνόρων. Επιλογή μου το διπλό με +4.5 πόντους

 

Συνοπτικά

 

Προμηθέας Πάτρας-ΑΕΚ: 2 (+4.5) πόντοι 1.80 Χ 7 Units

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 874,64 – 125,36 71

 

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις