Δύσκολα να έχουμε ξανά break

break

Καλησπέρα σε όλους. Σούπερ μας πήγε η Κυριακή μιας και το δυνατό μπετ πάνω στη Γρανάδα πέρασε επιβεβαιώνοντας στο 100% τη στήλη. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα. Αρκετά φτωχό στην Ευρώπη, όμως στο ΝΒΑ υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον στη σειρά των περσινών πρωταθλητών όπου έχουμε δει ως τώρα 4/4 break.

 

NBA Playoff

 

Denver Nuggets- Minnesota Timberwolves (05:30)

 

Πέμπτο παιχνίδι της σειράς με το σκορ να είναι στο 2-2. Θυμίζω ότι το πλεονέκτημα της έδρας είναι για τους περσινούς πρωταθλητές Nuggets. Ωστόσο μέχρι τώρα έχουμε δει μόνο break, δηλαδή να κερδίζουν σε όλα τα ματς οι φιλοξενούμενοι.

Παρόλο που η Minnesota ξεκίνησε με 2-0 και μάλιστα εκτός έδρας δεν κατάφερε να το διατηρήσει. Επέστρεψε στην έδρα της έχοντας ως ελάχιστο στόχο το 1/2, ώστε να είναι μία ανάσα από την πρόκριση. Οι πρωταθλητές αντέδρασαν έβγαλαν εγωισμό και με μπροστάρη το Jokic κατόρθωσαν να επιστρέψουν. Όλα τα παιχνίδια έχουν πάει σε σχετικά χαμηλό σκορ, αν εξαιρέσουμε ίσως το τελευταίο. Σε όλα πάντως ο νικητής ήρθε καθαρά, χωρίς να κριθεί δηλαδή στο τελευταίο σουτ.

Το θετικό για τους Nuggets είναι ότι ο περσινός κορμός παρέμεινε ίδιος, οπότε έχουν το πλεονέκτημα σε τέτοιες φάσεις να έχουν μια πιο δεμένη ομάδα. Το ταλέντο περισσεύει και όλοι οι παίκτες ξέρουν το ρόλο τους μέσα στην ομάδα. Έβγαλαν αντίδραση και θεωρώ ότι έχουν το πλεονέκτημα σήμερα απέναντί σε μία ομάδα με καλό υλικό πάντως. Θυμίζω ότι πέρσι οι Minnesota έχασαν στον πρώτο γύρο από τους Nuggets με 4-1. Η ψυχολογία είναι με το μέρος των γηπεδούχων. Θα τους στηρίξω απόψε στην έδρα τους, μιας και περιμένω να πάρουν κεφάλι στη σειρά μετά από δύο σερί break.

 

Συνοπτικά

 

Denver Nuggets- Minnesota Timberwolves: 1 (-3.5) πόντοι 1.82 Χ 10 Units

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 765,02 – 234,98 25

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις