Δύσκολη έξοδος για το Περιστέρι

Περιστέρι

Καλημέρα σε όλους! Μετά από δύο μέρες ρεπό, μιας και το πρόγραμμα δεν είχε κάτι αξιόλογο επιστρέφουμε στη δράση. Η σημερινή μέρα έχει και ελληνικό ενδιαφέρον για το BCL και εμείς θα ασχοληθούμε με τη δύσκολη έξοδο του Περιστερίου.

 

BCL

 

Χάποελ Ιερουσαλήμ-Περιστέρι (21:00)

 

Οι δύο όμάδες είναι στον ίδιο όμιλο μαζί με Τενερίφη και Καρσίγιακα. Χάποελ και Τενερίφη είναι στο 3-1 ρεκόρ με την Καρσίγιακα και το Περιστέρι να ακολουθούν με 1-3.

Για το Περιστέρι η πιθανότητα πρόκρισης ήταν εξ αρχής δύσκολη, καθώς έκλεισε τον πρώτο γύρο με 0-3 ρεκόρ. Έκανε το πρώτα βήμα, και θεωρητικά το πιο εύκολο, κερδίζοντας εντός έδρας την Καρσίγιακα, χωρίς να καλύψει τη διαφορά. Προφανώς σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος ώστε να μπορεί να συνεχίζει να ελπίζει σε κάτι θετικό για τη συνέχεια. Από την άλλη μεριά η Χάποελ θα έχει απόψε την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση και την 1η θέση παίρνοντας το ρόζ φύλλο. Επόμενη και τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην Τουρκία να παίξει με την Καρσίγιακα.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο αγώνας γίνεται στην Ουγγαρία σε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Παρ όλα αυτά η Χάποελ έχει το απόλυτο “εντός έδρας” στη διοργάνωση κάτι που δείχνει ότι δεν έχει επηρεαστεί από την κατάσταση που επικρατεί. Επιπλέον η παράδοση της κόντρα στις ελληνικές ομάδες τα τελευταία 2 χρόνια είναι εξαιρετική κερδίζοντας ΑΕΚ & ΠΑΟΚ. Επίσης το 2020 είχε συναντήσει ξανά το Περιστέρι κερδίζοντας το εντός και εκτός έδρας. Θεωρώ ότι το Περιστέρι χάνει αρκετή από τη δύναμή του όταν βγαίνει εκτός έδρας, όμως αν θέλει απόψε να κυνηγήσει κάτι θα χρειαστεί να περιορίσει αρκετά την επιθετική γραμμή της ομάδας από το Ισραήλ. Κάτι στο οποίο βασίζεται και η τυπικά γηπεδούχος. Θυμίζω ότι το σκορ στο πρώτο ματς τελείωσε με 75-77 και κανονική διάρκεια 66-66.

Με δεδομένο ότι κόντρα σε πιο δυνατές ομάδες το Περιστέρι κολλάει αρκετά σε συνδυασμό με την εξαιρετική παράδοση των Ισραηλινών θα πήγαινα σε ένα συνδυαστικό στοίχημα 1 & Under 75.5 πόντους για το Περιστέρι.

 

Συνοπτικά

 

Χάποελ Ιερουσαλήμ-Περιστέρι: 1 & Περιστέρι Under 75.5 πόντοι  (1.80) Χ 8 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 685,87 – 314,13 72

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις