Δύσκολη έξοδος η βασίλισσα

βασίλισσα

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Έκλεισε ωραία η εβδομάδα με απόλυτη επιβεβαίωση στη στήλη και μάλιστα πληρωθήκαμε με πρώιμη πληρωμή. Ένα επιπλέον σημείο δόθηκε στο Telegram το οποίο επαληθεύτηκε και αυτό. Πάμε στα σημερινά με το πρόγραμμα στην Ελλάδα να είναι γεμάτο και την βασίλισσα να έχει δύσκολη έξοδο στον κάμπο.

 

Basket League A1

 

Καρδίτσα-ΑΕΚ (17:15)

 

Η ομάδα του Παπανικολόπουλου έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την επιστροφή στην έδρα της και μετράει σερί 4/4 έχοντας πάρει σημαντική ανάσα πλέον. Οι νίκες αυτές ήρθαν τόσο κόντρα σε ομάδες με ίδιους στόχους (Απόλλωνας Πάτρας) όσο και απέναντι σε σαφώς ποιοτικότερους αντιπάλους (Προμηθέας Πάτρας). Αντίθετα η ΑΕΚ είναι σε μία φάση αλλαγών. Ξεκίνησε με διάφορους παίκτες και πρόσφατα επήλθε και η αλλαγή στον πάγκο με τον Πλάθα να αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα στην Πάτρα για το BCL μεσοβδόμαδα με τον Ηλία Ζούρο να παίρνει τη θέση του. Στο αγωνιστικό σκέλος χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις. Από την άλλη μεριά η βασίλισσα θα έχει λογικά μετά από μέρες ξανά τον σημαντικό Κουζμίνσκας διαθέσιμο καθώς και τον Φλιώνη, ενώ εκτός θα είναι ο Χολ.

Η αλλαγή στον πάγκο για την ΑΕΚ δεν θα δείξει κάτι σήμερα στο αγωνιστικό σκέλος. Με 2 προπονήσεις ο Ζούρος είναι λογικό πως δεν προλαβαίνει να κάνει παρεμβάσεις. Αλλάζει όμως δεδομένα την ψυχολογία των παικτών, ενώ είναι και ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το εγχώριο πρωτάθλημα. Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ κάτι που την “βοηθάει” καθώς σίγουρα δεν θα είναι χαλαρή. Στο ματς με το Μαρούσι η Καρδίτσα δεν ήταν καλή και σώθηκε κυριολεκτικά στο τέλος και από την “αφέλεια” των παικτών του Αμαρουσίου. Περιμένω από την ΑΕΚ να μπει δυνατά στο ματς και να μην αφήσει περιθώρια στην Καρδίτσα. Με τον Προμηθέα την Τρίτη ήταν αρκετά καλή, αν έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της θα φύγει από μία δύσκολη έδρα με το δεύτερο διπλό στη χρονιά.

 

 

Συνοπτικά

 

Καρδίτσα-ΑΕΚ: 2 (-4.5) πόντοι (1.75) Χ 12 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 701,56 – 298,44 76

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις