Δύσκολη έξοδος στο Βελιγράδι

Βελιγράδι

Καλημέρα σε όλους. Επιστρέφουμε στη δράση με τη Euroleague για να κλείσουμε και το Νοέμβριο. Γεμάτο το πρόγραμμα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να έχουν δύσκολη έξοδο. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

 

Euroleague

 

Παρτίζαν-Παναθηναϊκός (21:45)

 

Η πάντα δυνατή εντός έδρας Παρτίζαν υποδέχεται τον ανεβασμένο Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς παρότι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Στα θετικά για τους Σέρβους η επιστροφή στις προπονήσεις για Αβράμοβιτς και Πάντερ με τους δύο παίκτες να είναι υποψήφιοι και γα την τελική 12αδα του ματς. Βέβαια για τον Πάντερ είναι πιο δύσκολο καθώς έχει χάσει αρκετά ματς.

Ο Παναθηναϊκός από τη μεριά του πέρασε με το απόλυτο τα εντός έδρας ματς που είχε στο πρόγραμμα του, πήρε αγωνιστική ανάσα και πάει πλέον σε μια σειρά αγώνων, κυρίως εκτός έδρας, όπου πρέπει πλέον να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Πετυχαίνει την Παρτίζαν σε μια φάση που ακόμα τουλάχιστον δεν δείχνει να έχει βρει ρυθμό και φυσικά θέλει να το εκμεταλλευτεί. Πάντα εκτός οι Χουάντσο και Παπαπέτρου.

Ο φετινός Παναθηναϊκός αν θέλει να πάει μακριά στη διοργάνωση οφείλει να περνάει από τέτοιες έδρες, όμως ακόμα τουλάχιστον δεν δείχνει να έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Είναι ποιοτικά ανώτερος από τη γηπεδούχο ομάδα, οφείλει να το βγάλει ωστόσο και στο παρκέ. Η Παρτίζαν μέσα στην έδρα της ανεβάζει ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι της. Πιστεύω θα πάει ψηλά το σκορ. Έχω κρατήσει το Over 79.5 πόντοι Παρτίζαν & Over 78.5 πόντοι Παναθηναϊκός, περιμένοντας ο νικητής να κριθεί στους 80+ πόντους.

 

Συνοπτικά

 

Παρτίζαν-Παναθηναϊκός: Παρτίζαν Over 79.5 πόντοι & Παναθηναϊκός Over 78.5 πόντοι (1.85) Χ 7 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 869,14 – 130,36 71

 

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις