Δυνατές επιλογές από την Ekstraklasa

Καλημέρα και πάλι. Εκτός από την Αγγλία έχουμε αγωνιστική δράση και στη Πολωνία, από την οποία προκύπτουν δυνατές επιλογές. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια.

Βίσλα Κρακοβίας – Ποντμπεσκίντζιε

Στους 5 ανέμους σκόρπισε τη Σταλ η Βίσλα κερδίζοντάς την με 0-6, παίζοντας επιτέλους σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Κόντρα στη νεοφώτιστη αλλά και αδύναμη αμυντικά (18 τέρματα παθητικό σε 7 αγώνες) Ποντμπεσκίντζιε θεωρώ πως θα καταφέρει να πάρει τους 3 βαθμούς σχετικά εύκολα. Πολύ καλό το 1.80 του άσσου, παίζεται και το συνδυαστικό 1 & Over 2,5 στο 2,75.

Σλασκ – Γιαγκελόνια

Ωραίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Βρότσλαβ εκεί όπου η δυνατή εντός Σλασκ αντιμετωπίζει τη πάντα υπολογίσιμη Γιαγκελόνια η οποία εκτός έδρας έχει το απόλυτο προς το παρών με 2/2 νίκες. Οι γηπεδούχοι το έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, έχοντας εμφανίσει το g/g & over στα 4 από τα 7 παιχνίδια τους. Οι φιλοξενούμενοι είναι ποιο προσεκτικοί στο παιχνίδι τους δινοντας περισσότερο έμφαση στην άμυνα τους, ‘’χτυπώντας’’ κατά κύριο λόγο στις αντεπιθέσεις. Θεωρώ πως το σημερινο παιχνίδι θα κυλήσει με βάση το ρυθμό που θα δώσει η Σλασκ και η Γιαγκελόνια έχει την ποιότητα να ακολουθήσει. Το Over 2,5 στο 1.80 το θεωρώ κάτι παραπάνω από αξιόλογο.

Δυάδα

16:00 Βίσλα Κρακοβίας – Ποντμπεσκίντζιε  1  (1.80)

18:30 Σλασκ – Γιαγκελόνια  Over 2,5  (1.80)

Σχετικές δημοσιεύσεις