Επεκτείνει το σερί η Βαλένθια

Βαλένθια

Καλημέρα και καλή Κυριακή. Στη χθεσινή μέρα ο Κολοσσός δεν εμφάνισε τη μαχητικότητα που μας έχει συνηθίσει στο γήπεδό του με αποτέλεσμα να ηττηθεί καθάρα και δίκαια από τον Άρη. Πάμε στα σημερινά, όπου θα στραφούμε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Βαλένθια.

 

ACB Liga

 

Μπανταλόνα-Βαλένθια (19:30)

Η μέρα με τη νύχτα κυριολεκτικά η εικόνα για τις δύο ομάδες μέχρι τώρα. Από τη μία πλευρά η Βαλένθια έχει αρχίσει εντυπωσιακά τη χρονιά τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη παίρνοντας μάλιστα και σπουδαίες νίκες σε ματς ντέρμπι. Σήμερα πηγαίνει σε μια πολύ δύσκολη παραδοσιακά έδρα, της Μπανταλόνα, όπου όμως οι συνθήκες την ευνοούν.

Η ομάδα του Κάρλες Ντουράν έχει αρχίσει στραβά τη χρονιά και στην Ισπανία έχει ρεκόρ 3-4. Η νίκη απέναντι στο Αμβούργο ναι μεν έσπασε το σερί 3 ηττών που είχε, της έφερε ωστόσο νέα προβλήματα τραυματισμών. Εκτός ήταν εξ αρχής οι Μπροζιάνσκι (σέντερ), Φέλιξ (πόιντ γκάρντ) και σε αυτούς προσθέτουμε τον έτερο έμπειρο ψηλό Τόμιτς (σέντερ), Κέννυ Τσέρι (γκάρντ) καθώς και τον Ονουάκου (σέντερ) που αποδεσμεύτηκε.

Χωρίς στην ουσία κάποιο από τα 3 σέντερ της, εκτός τον έναν από τους δύο καλύτερους πόιντ γκάρντ της η Μπανταλόνα θα προσπαθήσει να είναι όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί. Η Βαλένθια ωστόσο είνανι πλήρης, παίζει εξαιρετικά μέχρι τώρα και η εικόνα της Μπανταλόνα ακόμα και όταν ήταν πλήρης ήταν πραγματικά απογοητευτική. Θα στηρίξω τις νυχτερίδες στο διπλό με -3.5 πόντους.

 

Συνοπτικά

 

Μπανταλόνα-Βαλένθια: 2 (-3.5) 1.71 Χ 7 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 931,60 – 68,40 71

 

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις