Έχει ελπίδες πρόκρισης

ελπίδες

Καλημέρα σε όλους. Σούπερ πήγε η χθεσινή μέρα. 1/2 επιλογές πέρασν στο blog. Πέρασε όμως και η πιο δυνατή το 15αρι μας που δόθηκε στο τέλεγκραμ. Και φυσικά το μίνι μακροχρόνιο με πρόκριση Παναθηναϊκού και over 3.5 ματς. Σήμερα σειρά παίρνει ο Ολυμπιακός με σαφώς πιο δύσκολο έργο. Έχει αποδείξει παρ όλα αυτά πως μπορεί να σπάσει ξανά την έδρα της Μπαρτσελόνα.

 

Euroleague Playoffs

 

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός (22:00)

5ο παιχνίδι της σειράς με το σκορ στο 2-2 και τη Μπαρτσελόνα να έχει το πλεονάκτημα της έδρας.  Υπάρχει ένα φοβερό στατστικό, το οποίο δείχνει τα τελευταία χρόνια ότι σε 5ο παιχνίδι πολύ δύσκολα βλέπουμε νίκη φιλοξενούμενων. Από ένα σπάσιμο της έδρας για κάθε ομάδα.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός στο 4ο παιχνίδι πήρε μια άνετη νίκη, έχοντας όμως μία όπως φαίνεται απώλεια. Ο Λαρεντζάκης τραυματίστηκε και είναι πολύ πιθανό να μην παίξει απόψε. Αντίθετα ο αρχηγός Παπανικολάου πήρε χρόνο συμμετοχής στο προηγούμενο ματς και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας. Επιπλέον πολύ σημαντική και η επάνοδος του Μιλουτίνοφ που σίγουρα θα δώσει βοήθειες στο “5”. Πλήρης η Μπάρτσα η οποία είχε κανονικά ματς την Κυριακή του Πάσχα, σε ένα παιχνίδι που το πήρε στην παράταση.

Σίγουρα το στατιστικό είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο ο Ολυμπιακός δείχνει απόλυτα ικανός να σπάσει την έδρα και το σερί των γηπεδούχων. Είναι κάτι άλλωστε που βγαίνει και στις αποδόσεις. Περιμένω από τις δύο ομάδες ένα σκληρό ματς με χαμηλό σκορ το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός θα χτυπήσει στη ρακέτα με Φαλ αλλά και Μιλουτίνοφ πλέον, ο οποίος μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις και βοήθειες σε όλους τους τομείς. Το όριο των 6.5 πόντων του μοιάζει αρκετά βατό. Θα πάω στο over.

 

Συνοπτικά

 

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Μιλουτίνοφ Over 6.5 πόντοι (1.92) Χ 8 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 710,51 – 289,49 40

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις