Κομβικό μάτς για την πληγωμένη Καρδίτσα

Καλημέρα σε όλους! Καλή Κυριακή να έχουμε με υγεία! Πλούσιο το πρόγραμμα σήμερα δεδομένα θα υπάρχει συνέχεια και στο Telegram. Πάμε να δούμε τι βγάζει το σημερινό πρόγραμμα, ξεκινώντας από την Α1.

 

Basketleague

 

Καρδίτσα-Λαύριο (19:00)

Η ομάδα του Παπανικολόπουλου έχει ξεκινήσει μια δύσκολη χρονιά. Λόγω των συνθηκών πριν 2 περίπου μήνα στην περιοχή της Θεσσαλίας η ομάδα αναγκάστηκε να δώσει τα πρώτα ματς εκτός έδρας, μέχρι να μπορέσει να επισκευάσει το γήπεδο από τις ζημιές. 7 ματς 7 ήττες για την ομάδα της Θεσσαλίας η οποία ωστόσο σε κάποια ματς έδειξε να βγάζει καλό πρόσωπο, με τελευταίο αυτό στη Ρόδο. Πολύ καλή εμφάνιση, έχασε όμως στο τέλος στις λεπτομέρεις. Σήμερα επιστρέφει στην έδρα της σε ένα γεμάτο γήπεδο για το πρώτο ροζ φύλλο.

Από την άλλη μεριά το Λαύριο είναι σε σαφώς καλύτερη μοίρα με 3 νίκες σε 7 ματς και πηγαίνει λίγο πιο άνετο να παίξει απόψε. Βέβαια η εικόνα του δεν τρελαίνει, ωστόσο για άλλη μια χρονιά διαθέτει πλούσιο επιθετικό ταλέντο, με Καστανιέδα, Θόρτον, Ντε Τζούλιους. Πολύ καλή εικόνα κόντρα στο Περιστέρι στο τελευταίο ματς έχασε στα σημεία. Θυμίζω ότι έχει και μία “κακή” ήττα από το Μαρούσι εντός έδρας.

Η πληγωμένη Καρδίτσα επιστρέφει σήμερα στο σπίτι της και θέλει φυσικά τη νίκη όσο τίποτα άλλο. Ακουοθούν 3 πολύ δύσκολα ματς με Παναθηναϊκό,Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ όπου κατά λογικά δεν θα πάρει κάτι και κλείνει εντός έδρας τη χρονιά με τον Απόλλωνα Πάτρας στο δεύτερο must win. Ιδανικά θα ήθελε να έχει δύο νίκες. Απόψε πρέπει να κόψει τον επιθετικό οίστρο των παικτών του Μέξα για να μπορέσει έστω και δύσκολα να το καταφέρει. Δεν θα είναι εύκολο, θα παλέψει και πιστεύω έστω και δύσκολα στο τέλος θα το καταφέρει.

 

Συνοπτικά

 

Καρδίτσα-Λαύριο: 1 & Λαύριο +11.5 πόντοι (2.30) Χ 7 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 877,19 – 122,81 71

 

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις