Μακροχρόνια στοιχήματα από τη Premier League

Καλησπέρα στη παρέα. Ευεργετική μπορεί να χαρακτηριστεί η διακοπή των πρωταθλημάτων εν όψει των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Αρκετοί παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις ‘’μπαταρίες’’ τους, αλλά ταυτόχρονα θα δοθεί και η ευκαιρία στους προπονητές να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες που παρουσίασαν οι ομάδες τους στο ξεκίνημα της σεζόν. Είναι και για εμάς τους παίκτες του στοιχήματος η κατάλληλη στιγμή να ρίξουμε τα βλέμματα μας σε μακροχρόνια στοιχήματα που σε αρκετές περιπτώσεις αποδεικνύονται ‘’χρυσές ‘’ ευκαιρίες. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος  η Premier League έχει την τιμητική της.

Να υποβιβαστεί.

Η περσινή καταπληκτική πορεία της Σέφιλντ η οποία τερμάτισε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα (9η θέση) φτάνοντας μάλιστα και πολύ κοντά στο να κερδίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο στη πρώτη της χρονιά στη Premier League μετά από 13 χρόνια, φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί. Ήδη οι ‘’Λεπίδες‘’ στις πρώτες 4 αγωνιστικές καταγράφουν ισάριθμες ήττες και μάλιστα έχουν καταφέρει να σκοράρουν μόλις μία φορά. Η επόμενη τετράδα αγώνων φαίνεται πως θα είναι επίσης δύσκολη, αφού έχει να αντιμετωπίσει εντός έδρας στο ‘’ειδικών συνθηκών‘’ παιχνίδι τη Φούλαμ και στη συνέχεια ακολουθούν 3 παιχνίδια με τα ‘’μεγαθήρια‘’ Λίβερπουλ και Τσέλσι εκτός και Μαν Σίτι εντός έδρας. Ένα πρόγραμμα αρκετά απαιτητικό που πιστεύω θα την καθιερώσει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, γεγονός που ενδεχομένως να την επηρεάσει και ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συμπερασματικά: Από την αρχή της σεζόν η Σέφιλντ ήταν στα μάτια μου μία από τις ομάδες που θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Τόσο η αρχική εικόνα όσο και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με κάνουν να βλέπω την απόδοση του 2.62 περί υποβιβασμού ικανοποιητική. Μεγάλο φαίνεται και το 8.00 στο να τερματίσει τελευταία, όμως εμπεριέχει αρκετό ρίσκο η συγκεκριμένη επιλογή.

Ομάδες που υποβιβάζονται:

Την άποψη μου για  τη πορεία  της Σέφιλντ τη διαβάσατε και παραπάνω. Υπάρχουν και άλλες δύο ομάδες που θεωρούνται ‘’καυτά’’ φαβορί για να υποβιβαστούν στη Championship και αυτές είναι η Γουέστ Μπρομ και η Φούλαμ. Οι δύο ομάδες προβιβάστηκαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία και στο ξεκίνημα τους φαίνεται πως αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες ως προς την προσαρμογή τους στην απαιτητική από πολλές απόψεις Premier League. Οι πρώτες μου εντυπώσεις για τις ‘’νεοφώτιστες’’ είναι πως τα ‘’ρόστερ’’ τους υστερούν αρκετά σε ποιότητα από αυτά των αντιπάλων συν διεκδικητών της παραμονής, αλλά και στο τακτικό κομμάτι αν σταθούμε, θα δούμε πως υπάρχουν αρκετά προβλήματα ως προς την αμυντική τους συμπεριφορά.

Συμπερασματικά: Δικαίως θεωρούνται τόσο η Φούλαμ (1.30) όσο και η Γουέστ Μπρομ (1.50)  από τις στοιχηματικές εταιρείες ‘’καυτά’’ φαβορί για τον υποβιβασμό. Προσθέτοντας και τη Σέφιλντ, εκτοξεύεται η απόδοση στο διόλου ευκαταφρόνητο 9,00. Ένα ειδικό στοίχημα που μπορείτε να βρείτε σε γνωστή εταιρεία.

Σχετικές δημοσιεύσεις