Μάχη μέχρι τέλους

μάχη

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! H χθεσινή μέρα ήταν στοιχηματικά αρκετά καλή δεν μπλέξαμε με πολλά παιχνίδια, ωστόσο τα περισσότερα κινήθηκαν όπως τα περιμέναμε. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα όπου έχει μόλις 3 ματς έχουν όμως τεράστιο ενδιαφέρον και ειδικά ο ισπανικός εμφύλιος και στη μάχη ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπασκόνια.

 

Euroleague

 

Βαλένθια-Μπασκόνια (21:30)

Ισπανικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είχαν βρεθεί ξανά για το πρωτάθλημα περίπου στα μέσα του Νοέμβρη. Τότε η Μπασκόνια είχε επικρατήσει δύσκολα εντός έδρας. Σήμερα πλήρης πλέον οι δύο ομάδες παίζουν στην έδρα των νυχτερίδων. Η Βαλένθια ξεκίνησε πολύ δυνατά τη χρονιά πήρε κάποια σπουδαία αποτελέσματα, ωστόσο λίγο οι απουσίες που προέκυπταν λίγο το ντεφορμάρισμα έφεραν κάποιες ήττες και κακές εμφανίσεις. Από την άλλη μεριά η Μπασκόνια άρχισε στραβά τη χρονιά, έφυγε ο Πεναρόγια και ήρθε ξανά να σώσει την κατάσταση ο γνωστός Ιβάνοβιτς. Έφερε μεγαλύτερη σκληράδα στην άμυνα και βοήθησε τη Μπασκόνια να πάρει σημαντικές νίκες και από ψυχολογικής πλευράς.

Πρακτικά το απουσιολόγιο είναι κενό,όμως κάποιοι παίκτες που έλειπαν και καιρό σε αμφότερες τις ομάδες είναι λογικό να μείνουν εκτός μάχης για το σημερινό ματς. Περιμένω και σε αυτό το ματς να δούμε ντέρμπι μια σκληρή ισπανική μονομαχία με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το τέλος. Πιστεύω θα προσπαθήσει κάθε προπονητής να εξουδετερώσει τα ατού του αντιπάλου και να δούμε μέσα από την άμυνα να βγαίνει ο τελικός νικητής. Διπλό +10.5 πόντοι & Under 166.5 η συνδυαστική επιλογή μου.

 

 

Συνοπτικά

 

Βαλένθια-Μπασκόνια: 2 (+10.5) & Under 166.5 πόντοι (1.85) X 7 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 880,48 – 119,52 71

 

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις