Με ειδικό από τη Ρόδο

Ρόδο

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή να έχουμε. Χθες η Παρί έκανε το καθήκον της, έκανε το μπρέικ και έφερε ξανά τη σειρά στην έδρα της. Θα περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη λογικά ώστε να πληρωθούμε την επιλογή μας. Όσοι είναι στο Telegram ή ακούσανε και τις έξτρα επιλογές στον αέρα του City πληρώθηκαν και το combo σε απόδοση 19. Πάμε στα σημερινά όπου θα πάρω ένα ειδικό από το ματς στη Ρόδο.

 

Basket League Playoff

 

Κολοσσός Ρόδου-Περιστέρι (17:15)

Πρώτη φάση Playoff με το Περιστέρι να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Ο νικητής θα περάσει στην επόμενη φάση στις 2 νίκες. Το Περιστέρι κέρδισε στο πρώτο ματς στην έδρα του με 79-63.

Ο Κολοσσός προσπάθησε στο πρώτο ματς να παραμείνει ανταγωνιστικός για όσο το δυνατόν πιο μεγάλο διάστημα μπορούσε.  Στη συνέχεια δεν κατάφερε να ακολουθήσει στο σκορ και μοιραία έχασε το ματς. Όπως είναι λογικό το αποψινό είναι τελικός καθώς ενδεχόμενη ήττα στέλνει το Περιστέρι στην επόμενη φάση. Ο Κολοσσός έχει παίκτες ώστε να παλέψει το παιχνίδι. Ο Μπραϊκοβιτς δεσπόζει κάτω από τα δύο καλάθια, ο Γκάουντλοκ στην περιφέρεια δίνει λύσεις με την ποιότητά του. Επιπλέον σήμερα θα χρειαστεί και τη βοήθεια του Περάντες , ώστε να είναι ανταγωνιστικός. Επιπρόσθετες βοήθειες από τον πάγκο από Ουτόμι, Κολοβέρο, Μπιλλή θα είναι ευσπρόδεκτες για το coach Σεγκούρα.

Από την άλλη μεριά το Περιστέρι με το Σπανούλη στον πάγκο έχει μεγαλύτερο βάθος . Είναι μια ομάδα που φέτος κατάφερε να φτάσει μέχρι το Final-4 του BCL κοντράροντας στα ίσια και τα δύο ματς. Θεωρώ ότι το Περιστέρι έχει περισσότερη ποιότητα και παρά την ήττα του στο ματς της κανονικής περιόδου στη Ρόδο σήμερα θα κλείσει τη σειρά. Περιμένω ήδη το διπλό σε μία επιλογή που είχαμε πάρει στο Τelegram (Περιστέρι -1.5 χάντικαπ) πριν αρχίσει η σειρά.

Από το σημερινό αγώνα θα παώ στη φετινή αποκάλυψη του Κολοσσού. Ο Μπραϊκοβιτς κάνει μία πολύ γεμάτη χρονιά. Έκλεισε μάλιστα το πρώτο ματς με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ. Αναμένω και σήμερα να πάρει χρόνο συμμετοχής και να γεμίσει τη στατιστική του.

 

Συνοπτικά

 

Κολοσσός Ρόδου-Περιστέρι: Μπραϊκοβιτς Over 20.5 πόντοι & ριμπάουντ (1.86) Χ 8 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 785,96 – 214,04 40

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις