Με προίκα το 0-1

προίκα

Καλημέρα σε όλους. Άνετη επιβεβαίωση χθες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά το αρχικό μούδιασμα βελτιώθηκε και πήρε μία σημαντική νίκη. Σήμερα είναι η σειρά του Ολυμπιακού, ο οποίος με την προίκα του 0-1 θέλει να βάλει γερές βάσεις από απόψε για την πρόκριση του στο Final-4.

 

Euroleague Playoff

 

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός (22:00)

 

Ο Ολυμπιακός απέδειξε από το πρώτο ματς, πως πέρα από το καλό ρόστερ χρειάζεται και σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο. Θυμίζω ότι δεν είχε στη διάθεση του τον Πανανικολάου, ενώ οι Πίτερς και Γουόκαπ δεν ήταν καλοί. Ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη μέσα από την άμυνά του, το οποίο είναι και η προίκα του ενόψει και του αποψινού αγώνα. Από την άλλη μεριά η Μπαρτσελόνα έδειξε να μην μπορεί να βρει καθαρές λύσεις και απαντήσεις στην άμυνα του Ολυμπιακού. Παρά τα κατά διαστήματα επιθετικά ξεσπάσματα που είχε, δεν ήταν αρκετά ώστε να της δώσουν τη νίκη. Προφανώς η πίεση που υπάρχει για το αποψινό ματς και τη νίκη είναι τεράστια.

Στο αγωνιστικό σκέλος ξανά εκτός είναι ο Παπανικολάου, ενώ χτύπησε ο πολύς καλός στο πρώτο ματς Πετρούσεφ και η παρουσία του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Για τη Μπαρτσελόνα δεν υπάρχουν νέα προβλήματα. Όμως σίγουρα προκάλεσε έκπληξη η μη χρησιμοποίηση του Μπιριθουέλα. Ένας παίκτης που έχει αποδείξει και σε προηγούμενα ματς ότι μπορεί να δημιουργήσει πονοκεφάλους στις αντίπαλες άμυνες με τις επιθετικές του πρωτοβουλίες.

Θεωρώ ότι ο Γκριμάου και λόγω πίεσης έδειξε να μην μπορεί να διαχειριστεί στο 100% την κατάσταση μέσα στο ματς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απουσία του Μπιριθουέλα. Από την άλλη πλευρά ο Μπαρτζώκας στήριξε όλο του ματς στην άμυνα, κάτι που τον δικαιώνει άλλωστε καθόλη τη χρονιά. Η εμπειρία του Ολυμπιακού και γενικότερα του οργανισμού σε τέτοια παιχνίδια είναι εμφανής. Όπως φυσικά και η διαφορά στη διαχείριση του ματς από τον πάγκο. Ανάλογη συνέχεια περιμένω και σήμερα από τον Ολυμπιακό. Το άγχος και η πίεση θα είναι στη Μπαρτσελόνα η οποία σίγουρα οφείλει να αντιδράσει. Σε ενδεχόμενο νέας ήττας, πολύ δύσκολα θα υπάρχει επιστροφή.

Από το ματς θα κρατήσω το διπλό με +5.5 πόντους πατώντας πάνω στην εμπειρία του Ολυμπιακού. Επίσης με την πιθανή απουσία και του Πετρούσεφ ίσως ήρθε η ώρα του Πίτερς να βγει μπροστά. Θα τον εμπιστευτώ ξανά, αυτή τη φορά στο over 1.5 εύστοχα τρίποντα.

 

Συνοπτικά

 

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: 2 (+5.5) 1.78 Χ 8 Units

Πίτερς over 1.5 εύστοχο τρίποντο (2.00) Χ 8 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 711,03 – 288,97 60

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις