Μονόδρομος το 1-1

μονόδρομος

Καλημέρα σε όλη την ομάδα!. Χθες ο Πίτερς μάζεψε νωρίς φάουλ με αποτέλεσμα να μείνει για αρκετή ώρα στον πάγκο. Δίκαια λοιπόν δεν πέρασε η επιλογή μας. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα όπου έχουμε δεύτερη αγωνιστική στα playoff στις ίδιες έδρες. Το ενδιαφέρον είναι φυσικά στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να βλέπει το 1-1 ως μονόδρομο.

 

Euroleague Playoff

 

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15)

 

Με την πλάτη στον τοίχο θα παίξει απόψε ο Παναθηναϊκός γνωρίζοντας ότι σε ενδεχόμενο ήττας η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει. Πριν 2 βράδια είχε καλή παρουσία για περίπου 3 περιόδους, όμως στην τελευταία δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της Μακάμπι και ηττήθηκε. Ένα από τα στοιχεία που οφείλει να βελτιώσει απόψε είναι η αμυντική του εικόνα, ξεκινώντας από το ριμπάουντ. Στο κομμάτι αυτό βοηθάει και η απουσία του Μπάλντγουιν, ενός παίκτη κομβικού με πληθωρική παρουσία και στις δύο πλευρές. Βέβαια η Μακάμπι έχει λύσεις στον πάγκο της, όμως αν ο Παναθηναϊκός μπει συγκεντρωμένος από την αρχή και επιβάλλει το ρυθμό του, θα βρει τις λύσεις και την ψυχολογία που θέλει για να πάρει το ματς.

Για τους γηπεδούχους αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ερναγκόμεθ ενός παίκτη που αμυντικά κυρίως δίνει τεράστιες λύσεις και βοήθειες. Δεδομένα ο Ναν θα είναι καλύτερος μιας και φορτώθηκε με φάουλ νωρίς στο πρώτο ματς και έμεινε αρκετή ώρα στον πάγκο. Οι Ισαηλινοί πήραν αυτό που ήθελαν και με λιγότερο άγχος απόψε θα κυνηγήσουν το 0-2. Αντίθετα για τον Παναθηναϊκό η νίκη είναι μονόδρομος. Σίγουρα θα χρειαστεί τουλάχιστον μία νίκη στο Βελιγράδι, όμως προέχει το σημερινό. Παίζει ξανά σε ένα γεμάτο γήπεδο, έχει την υποστήριξη που θέλει και περιμένω να μπει από την αρχή δυνατά για να πάρει τα ηνία του αγώνα.

Συνδυαστικό στοίχημα η επιλογή μου, 1 & -2.5 πόντοι για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο.

 

Συνοπτικά

 

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: 1 & Παναθηναϊκός -2.5 πόντοι στο 1ο ημίχρονο (1.80) Χ 10 Units

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 723,03 – 276,97 54

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις