Παιχνίδι στέψης για δύο

στέψης

Καλημέρα σε όλους! Πέμπτο παιχνίδι και τελευταίο, καθώς ο σημερινός νικητής θα είναι και ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδος. Μάχης στέψης λοιπόν στο ΟΑΚΑ απόψε και πάμε να δούμε τι κρατάμε.

 

Baket League Finals

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (21:15)

 

Πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι στο 2-2 και το αποψινό ματς θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Μεγάλο διπλό για τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ ο οποίος κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος του διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη. Πρωταγωνιστές οι συνήθεις ύποτποι Ναν και Λεσόρ, ενώ και ο Γκράντ ήταν αυτός που ξεκίνησε με το σουτ του από το κέντρο την αντεπίθεση της ομάδας του. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός έδειξε να μένει από δυνάμεις στο δεύτερο μέρος.  Κακές επιλογές επιθετικά αρκετά λάθη έφεραν τον Ολυμπιακό να κυνηγάει στο σκορ.

Το αποψινό ματς είναι η τελευταία ευκαρία και για τους δύο. Ο Παναθηναϊκός προφανώς και έχει την ψυχολογία με το μέρος του, καθώς πάει να κάνει μία σπουδαία ανατροπή και από 0-2 να πάρει τον τίτλο. Από τη μεριά του ο Ολυμπιακός καλείται πλέον να βγάλει αντίδραση και να δείξει ότι έχει ακόμα βενζίνη στο ντεμπόζιτο του. Κούραση υπάρχει και στους δύο άλλωστε μιλάμε για το τελευταίο ματς μιας μακριάς σεζόν. Θεωρώ ότι το μομέντουμ είναι σωστά με τον Παναθηναϊκό και πάει να ολοκληρώσει μία πολύ μεγάλη ανατροπή. Ο περσινός πάντως πρωταθλητής δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα παλέψει ως το τέλος.

Θα κρατήσω την επιλογή νικητής Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός +15.5 πόντοι καθώς πιστεύω ότι οι ερυθρόλευκοι θα πάνε μέχρι τέλους ακόμα και αν χάσουν το παιχνίδι.

 

Συνοπτικά

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: 1 & Ολυμπιακός +15.5 πόντοι (1.85) Χ 10 Units

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 796.23 – 203,77 30

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις