Παιχνίδι τελικός στην Πάτρα

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο! Αφήνουμε πίσω μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και μπαίνουμε στο χωρό των πρωταθλημάτων με ορισμένες ομάδες να δίνουν σημαντικούς αγώνες για την παραμονή τους. Στάση μας η Πάτρα και το κλειστό του Απόλλωνα.

 

Basket League A1

 

Απόλλωνας Πάτρας-Λαύριο (17:15)

 

Πολύ κρίσιμος ο αγώνας για τον Απόλλωνα Πάτρας ο οποιος μετράει μολις 1 νίκη, αυτή στην αρχή της χρονιάς απέναντι στην Καρδίτσα. Τα πράγματα φαίνεται όντως ότι δεν πηγαίνουν καλά καθώς επιθετικά υπάρχει τεράστιο θέμα. Τραυματίστηκε και ο Σταρκς στα προηγούμενα ματς οπότε το ζήτημα έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Προχθες η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε τον τρίτο κατά σειρά προπονητή της γι αυτή τη χρονιά, τον Χριστόπουλο. Ο πρώην πια τεχνικός της ομάδας Δελέγκος παραιτήθηκε μετά και τα τελευταία αποτελέσματα.

Από την άλλη μεριά το Λαύριο μετράει 5 σερί ήττες με 2 από αυτές κόντρα σε Μαρούσι και Περιστέρι να κρίνονται στο όριο. Απόψε πηγαίνει στην Πάτρα με μια νέα προσθήκη αυτή του Τσάμη, δανεικός από τον Ολυμπιακό, για ένα πολύ κομβικό ματς. Σε περίπτωση δικής του νίκης βυθίζει για τα καλά τον Απόλλωνα και κάνει ακόμα πιο “σίρουρο” τον υποβιβασμό του, ενώ παράλληλα το ίδιο παίρνει μια μικρή αλλά σημαντική απόσταση από τη θέση του υποβιβασμού.

Ο Χριστόπουλος δεν έχει σίγουρα προλάβει να αλλάξει πράγματα αγωνιστικά, περισσότερο στο κομμάτι της ψυχολογίας. Συμφώνησε με τον Βερτζ, ενώ ψάχνει στην αγορά για έναν ακόμα παίκτη να βοηθήσει τον Ουάσινγκτον στην περιφέρεια. 1 νίκη εκτός το Λαύριο αυτή στην πρεμιέρα στα Λιόσια. Λόγω τεράστιου κινήτρου αντί να πάω ως πρώτη επιλογή στον άσο θα πήγαινα στον Ουάσινγκτον, έναν παίκτη που περιμένω να μείνει για 30 λεπτά περίπου στο παρκέ, ο οποίος θα είναι και ο μαέστρος επιθετικά για την ομάδα. 14.1 πόντοι μέσο όρο και σε ένα τέτοιο ματς πιστεύω ότι το όριο των 13.5 κρίνεται δίκαιο για να το περάσει.

 

 

Συνοπτικά

 

Απόλλωνας Πάτρας-Λαύριο:  Ουάσινγκτον Over 13.5 πόντοι (2.05) Χ 7 Units

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 828,34 – 171,66 71

 

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις