Πρώτο παιχνίδι της σειράς στο ΟΑΚΑ

ΟΑΚΑ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Ένα ακόμα πολύ καλό Σαββατοκύριακο, ειδικά τώρα που καίει η μπάλα. Μπαίνουμε σε μία πιο χαλαρή εβδομάδα, με αποκορύφωμα φυσικά το Final-4 την Παρασκευή. Σήμερα έχουμε πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι στο ΟΑΚΑ για τα playoff.

 

Basket League A1

 

Παναθηναϊκός-Περιστέρι (15:45)

 

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Θυμίζω ότι ο νικητής θα κριθεί στις 3 νίκες. Αρχικά και οι δύο ομάδες έχουν περίπου 20 μέρες να δώσουν επίσημο παιχνίδι, κάτι που επηρεάζει τον αγωνιστικό ρυθμό τους. Ο Παναθηναϊκός από το τελευταίο ματς έχει μια βασική αλλαγή, αυτή του Μπέικον, καθώς ο Αμερικανός δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας. Επίσης θυμίζω ότι εκτός λίστας ξένων για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι οι Γουόλτερς και Τόμας. Συνεπώς ο Παναθηναϊκός απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι θέλει απόψε να κάνει το 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σπανούλη θα προσπαθήσει να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί σε αυτό το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Χωρίς ιδιαίτερα ζητήματα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί όλα τα κενά που θα έχει η ομάδα του Σερέλη, καθώς και την απουσία ενός ηγέτη στο σκορ. Βέβαια αυτό κάνει πιο απρόβλεπτη τη γηπεδούχο. Στο επιθετικό σκέλος Ντέντμον και Φρανσκίσκο θα ηγηθούν της προσπάθειας.

Για τον Παναθηναϊκό πιστεύω ότι πλέον χρέη σκόρερ θα αναλάβει ο Γκριγκόνις, Επιπλέον δεν υπάρχει άλλος παίκτης πίσω από το Λιθουανό ώστε να καλύψει το όποιο κενό βγει. Δεν ξέρω τι πρόσωπο θα βγάλει ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά μετά τις αλλαγές, ίσως πάει σε περισσότερο fast break για να εκμεταλλευτεί την έλλειψη σκόρερ. Αναμένω ο Λιθουανός να πάρει προσπάθες. Επιλογή μου το over 13.5 πόντοι του.

 

Συνοπτικά

 

Παναθηναϊκός-Περιστέρι: Γκριγκόνις Over 13.5 πόντοι (2.00) Χ 8 Units

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 1093,41 +93,41 18

 

Θυμίζω ότι μπορείτε να μπείτε και στην ομάδα του Telegram όπου ανεβαίνουν και επιπλέον επιλογές και φυσικά τα Live μας.

Telegram

Σχετικές δημοσιεύσεις