Σκοράρουν ακατάπαυστα οι Γερμανοί…

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας συνεχίζονται στο Betfeller. Στόχος μας είναι μέσα από τη σωστή ανάγνωση των παιχνιδιών, να αυξήσουμε τις πιθανότητες για επιτυχή αποτελέσματα. Τρία θα είναι τα παιχνίδια που θα με απασχολήσουν σήμερα και πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

(14:00) Καρλσρούη-Χαϊντενχάιμ

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι γηπεδούχοι το 2021 αφού με την έλευση του νέου χρόνου έχουν κάνει το 3/3 έχοντας σκοράρει μάλιστα 10 τέρματα. Μοναδική παραφωνία των Μπλε είναι η αμυντική τους λειτουργία καθώς στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει παραβιαστεί η εστία τους 7 φορές. Η Χαϊντενχάιμ από την άλλη φαίνεται να εκμεταλλεύεται άριστα την έδρα της, όμως μακριά από αυτήν χωλαίνει αρκετά, με την άμυνα της να περνάει δύσκολες στιγμές. Θεωρώ πολύ πιθανό ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και γι’αυτό το λόγο περίμενα πως το over 2,5 θα πληρώνει πολύ λιγότερο από το 1,85 το οποίο και φυσικά θα κρατήσω.

(15:00) Βερλ-Βέχεν

Στη 3η κατηγορία της Γερμανίας κοντράρονται δύο κατά την άποψη μου ‘’μέτριες’’ ομάδες που έχουν ως στόχο την εύκολη παραμονή. Εώς τώρα ανταποκρίνονται πολύ καλά στις υποχρώσεις τους, με τους γηπεδούχους μάλιστα να βρίσκονται πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η Βερλ έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος έχοντας σκοράρει στις 9 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της, αλλά παράλληλα έχει παραβιαστεί η εστία της στους 16 από τους 19 αγώνες που έχει δώσει. Και η φιλοξενούμενη Βέχεν σκοράρει και δέχεται τέρματα με μεγάλη ευκολία. Αξίζει μάλιστα να τονιστεί πως στα 6 τελευταία της παιχνίδια έχει εμφανισθεί ισάριθμες φορές το g/g. Πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί και σήμερα το ‘’αμφίσκορο’’ με το 1,50 να κρίνεται δίκαιο, μπαίνοντας στις τελικές μου επιλογές.

(19:45) Φίτεσε-Γκρόνινγκεν

Η ποιο φορμαρισμένη ομάδα της Eredivisie Φίτεσε, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία εώς τώρα και φαίνεται πως τη δεδομένη στιγμή είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να προβληματίσει τον πρωτοπόρο Άγιαξ. Σήμερα αντιμετωπίζει την Γκρόνινγκεν η οποία βρίσκεται στην 6η θέση, εκμεταλλευόμενη κυρίως τη δύναμη της έδρας της. Παραδοσιακά δυσκολεύεται στο Άρνεμ, ενδεικτικά στις 6 τελευταίες της επισκέψεις εκεί, έχει 5 ήττες και μόλις 1 νίκη. Το momentum δείχνει νίκη της Φίτεσε και ο άσσος του 1.70, θα συμπληρώσει τη τελική μου τριάδα.

Τριάδα

(14:00) Καρλσρούη-Χαϊντενχάιμ Over 2,5 (1.80)

(15:00) Βερλ-Βέχεν  goal/goal (1.50)

(19:45) Φίτεσε-Γκρόνινγκεν  1  (1,70)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις