Βγάζει αντίδραση στο ΣΕΦ

αντίδραση

Καλημέρα σε όλους. Επιβεβαιώθηκε προχθές η επιλογή του Παπανικολάου, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να παίζει 30 λεπτά. Και εχθές πάντως έγινε πολύ καλή δουλειά στο Telegram με 3/3, οπότε μην ξεχάσετε να μπείτε στην ομάδά μας. Λινκ υπάρχει και στο τέλος του άρθρου. Πάμε όμως να δούμε τι θα κρατήσουμε από το σημερινό δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ.

 

Basket League Finals

 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (21:30)

 

Δεύτερο παιχνίδι στους τελικούς, με τον Ολυμπιακό ήδη να προηγείται με 1-0, καθώς κατάφερε να σπάσει την έδρα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς.

Πάρα πολύ καλός ο Ολυμπιακός καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Κατάφερε μάλιστα από τα πρώτα λεπτά να πάρει τα ηνία του αγώνα φεύγοντας με ένα σπουδαίο διπλό από το ΟΑΚΑ. Από την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκός εμφάνισε πολύ κακό πρόσωπο, έδειξε να έχει μείνει στα πάρτι για το ευρωπαϊκό. Έβγαλε πολύ αστοχία στο ματς, νευρικότητα και καθόλου ενέργεια αμυντικά. Δεν κατόρθωσε δηλαδή να πάρει οποιαδήποτε βοήθεια ούτε από τους παίκτες στον πάγκο. Προφανώς το αποψινό ματς είναι κομβικό, καθώς ενδεχόμενη ήττα θα τον απομακρύνει αρκετά από τον τίτλο.

Αρχικά περιμένω καλύτερο Παναθηναϊκό απόψε, να μπει με περισσότερη αποφασιστικότητα στο παιχνίδι του και να παλέψει αμυντικά. Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει δείξει μέσα στη φετινή χρονιά ότι επιθετικά δεν παρουσιάζει μεγάλη σταθερότητα. Για τους τελικούς, διαθέτει στην ουσία μόνο ένα καθαρό σέντερ, το Μιλουτίνοφ, τον οποίο αναμένω να πιέσει περισσότερο απόψε ο αντίπαλος. Ο Σέρβος έκανε πραγματικό πάρτι στο πρώτο ματς κάτω από τα δύο καλάθια. Πρώτη επιλογή που θα κρατήσω είναι το Over 38.5 φάουλ. Μετά και τα όσα ειπώθηκαν στον πρώτο τελικό αλλά και την αναμενόμενη αντίδραση του Παναθηναϊκού, και αμυντικά θα δούμε ένα πιο σκληρό ματς. Θυμίζω μάλιστα ότι στο πρώτο παιχνίδι είχαμε συνολικά 46 φάουλ, 8 δηλαδή πάνω από το σημερινό όριο.

Δεύτερη επιλογή από το σημερινό παιχνίδι είναι το Over 1.5 εύστοχα δίποντα του Γκράντ. Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού μπορεί επιθετικά να μην είναι στις πρώτες επιλογές, ωστόσο έχει δείξει ότι αναλαμβάνει αρκετές πρωτοβουλίες. Το ύψος του τον βοηθάει αρκετά απέναντι και στα αντίπαλα γκάρντ, ενώ του αρέσουν αρκετά και τα σουτ από μέση απόσταση. Δύο συνολικά εύστοχα πιστεύω ότι μπορεί να τα βρει. Στο πρώτο παιχνίδι πήρε 5 συνολικά προσπάθειες αλλά ευστόχησε μόνο στη μία.

 

Συνοπτικά

 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Συνολικά Φάουλ στο ματς Over 38.5 (1.78) Χ 10 Units

Γκράντ Over 1.5 εύστοχα δίποντο (2.10) Χ 8 Units

 

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 785,73 – 214,27 43

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις