Βοηθάει με την εμπειρία του

εμπειρία

Καλημέρα σε όλους!! Πέρασαν εύκολα οι πόντοι του Ναν. Πλήρωσε σχεδόν από το πρώτο ημίχρονο. Τελείως διαφορετικό το αποψινό παιχνίδι για αμφότερους. Θα κρατήσω ξανά ένα ειδικό από το ματς.

 

Basket League Finals

 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (21:15)

Τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Το σκορ είναι 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει 1 ακόμα νίκη, απόψε, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Όπως περιμέναμε, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση τη Δευτέρα. Μπήκε με μεγάλη αποφασιστικότητα, πίεσε τον αντίπαλο και προσπάθησε να χτυπήσει μέσα στη ρακέτα με κάθε τρόπο. Στόχος φυσικά να κουράσει το Μιλουτίνοφ. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός παρότι ξεκίνησε πολύ νωθρά κατάφερε σιγά σιγά να καλύψει τη διαφορά και να κάνει το ματς ντέρμπι. Πλέον γυρίζει στην έδρα του και φυσικά θέλει να πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα επιδιώξει να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας πίσω. Χωρίς νέα αγωνιστικά ζητήματα.

Το αγωνιστικό πλάνο του Ολυμπιακού δεν αλλάζει. Πίεση στην άμυνα και επιθετικά θα προσπαθήσει να παίξει με τον Μιλουτίνοφ. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έδειξε μία διαφορετική προσέγγιση στο τελευταίο ματς. Προσπάθησε είτε με drive είτε με παιχνίδι κοντά στο καλάθι να κουράσει το Σέρβο γίγαντα του Ολυμπιακού. Στο ίδιο πλάνο βλέπω να συνεχίζει και απόψε. Ο παίκτης κλειδί της σειράς θεωρώ παρ όλα αυτά ότι είναι ο Παπαέτρου. Ειναι παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά τα ντέρμπι και από τις δύο πλευρές κάτι που φάνηκε  στο τρίτο παιχνίδι με τη χρησιμότητά του αμυντικά. Όταν ο Ολυμπιακός αποφασίζει να παιξει με χαμηλά σχήματα είναι ο μόνος που μπορεί να ακολουθήσει αποτελεσματικά στη θέση “4”. Μέχρι τώρα δείχνει να μην φοβάται, δίνει λύσεις και επιθετικά και θεωρώ ότι και απόψε ο Παναθηναϊκός θα τον χρειαστεί. Περιμένω να παίξει περίπου 25 λεπτά οπότε το όριο πόντων του στους 4.5 μοιάζει φυσιολογικό.

 

Συνοπτικά

 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Παπαπέτρου Over 4.5 πόντοι (1.91) Χ 8 Units

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 800,53 – 199,47 33

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις