Ώρα για στέψη σήμερα για δύο

Στέψη

Καλημέρα σε όλους. Στην τελευταία μας επικοινωνία δεν υπήρχε το επιθυμητό αποτέλεσμα κι αυτό γιατί μπορεί η Μπαρτσελόνα να περιόρισε επιθετικά τη Ρεάλ, ωστόσο η ίδια έμεινε χαμηλά σε παραγωγικότητα. Πάμε όμως στα σημερινά όπου θεωρώ ότι θα έχουμε στέψη σε δύο τελικούς, τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ελλάδα.

 

Basket League A1 Finals

 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Αφού δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός ούτε στο ΟΑΚΑ να πάρει τη νίκη νομίζω πως σήμερα ήρθε η μεγάλη στιγμή για τη στέψη του φετινού πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός δικαιότατα θα πάρει σήμερα και την τρίτη νίκη και με τη λεγόμενη “σκούπα” θα καθαρίσει το φετινό τίτλο.

Νομίζω ότι η εικόνα των δύο ομάδων δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για αμφισβήτηση για την ομάδα η οποία βάσει εικόνας αξίζει φέτος τον τίτλο. Έχει ήδη ανακοινωθεί sold out καθώς οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν να είναι παρόντες στη σημερινή στέψη και πιθανότατα στο αντίο του μεγάλου αρχηγού Γιώργου Πρίντεζη.

Στοιχηματικά θα κρατήσω δύο επιλογές. Πρώτη είναι το -10.5 πόντοι του Ολυμπιακού,καθώς και σήμερα πιστεύω ότι θα κερδίσει με σχετική άνεση. Δεύτερη επιλογή από τον αγώνα είναι εκείνη του συνδυαστικού 1/1 & Παναθηναϊκός Under 74.5 πόντοι.

 

BBL Finals

 

Άλμπα Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου: Και στο ζευγάρι αυτό περιμένω στέψη απόψε. Η Άλμπα Βερολίνου ξεκίνησε με πλεονέκτημα έδρας και έδειξε ότι υπερέχει της Μπάγερν. Βέβαια οι Βαυαροί έχουν και τη δικαιολογία των δύο σημαντικών απουσιών των Γούολντεν και Χίλιαρντ. Έτσι δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα ξεκούραστη, με λύσεις και πλεονέκτημα έδρας. Και στα δύο μάλιστα η ομάδα του Τρινκέρι έδειξε ότι δεν μπορεί να ανεβάσει πολύ ψηλά την παραγωγικότητά της. Μέσα σε όλα αυτά φυσικά είχε την ατυχία να μην έχει διαθέσιμο το Λούσιτς στο δεύτερο ματς και πιθανότατα ούτε σήμερα.

Πιστεύω λοιπόν ότι σήμερα ήρθε η ώρα της στέψης και για τους Γερμανούς. Η Άλμπα δείχνει ανώτερη σε όλα. Έχει επιλογές για ότι της τύχει. Επιπλέον μπορεί να νιώθει και τυχερή καθώς έχει στο πάγκο, αν χρειαστεί και τον Έρικσον, ο οποίος βέβαια προέρχεται από τραυματισμό.

Στοιχηματικά λοιπόν θα κρατήσω και εδώ δύο επιλογές. Η πρώτη είναι 1/1, δηλαδή να νικάει η Άλμπα από το πρώτο ημίχρονο. Και η δεύτερη επιλογή είναι Άλμπα Βερολίνου νικητής και Μπάγερν Under 77.5 πόντοι.

 

Συνοπτικά

 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: 1 (-10.5 πόντοι) 1.80 X 10 Units

1/1 & Παναθηναϊκός Under 74.5 πόντοι (1.80) X 7 Units

 

Άλμπα Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου: 1/1 (1.75) X 7 Units

1 & Μπάγερν Under 77.5 πόντοι (1.85) X 8 Units

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 965,69 -34,31 42

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις