Χρειάζεται τους πόντους του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Συνεχίζουμε δυναμικά με τον τρίτο τελικό στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου ο Ολυμπιακός έχει την πρώτη του ευκαιρία για την εξασφάλιση του φετινού τίτλου. Σε ειδικό στοίχημα θα πάω για άλλο ένα παιχνίδι.

 

Basket League Finals

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (21:15)

Τρίτο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό να είναι ήδη μπροστά με 2-0 και ψάχνει μία ακόμα νίκη ώστε να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο πρώτο ματς χωρίς νεύρο και διάθεση και έχασε δίκαια. Στο δεύτερο πάλεψε, ήταν πιο ανταγωνιστικός παρ όλα αυτά δεν κατάφερε και πάλι να πάρει το ροζ φυλλο. Σήμερα πλέον δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία. Με τον Ολυμπιακό ήδη στο 2-0 και σαφώς πιο άνετο θα αναζητήσει τη νίκη που θα του δώσει πέρα από ψυχολογία και νέες ελπίδες για τον τίτλο.

Ο Ναν είναι μακριά από τον καλό του ευατό, ο Λεσορ με το Σλούκα παλεύουν αλλά δεν φτάνει. Θέλουν και άλλες βοήθειες ώστε ο Παναθηναϊκός να καταφέρει να κερδίσει. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα πάει πιο άνετος, έχοντας συνολικά 3 ευκαιρίες. Η λογική λέει ότι δεν θα αδιαφορήσει και ίσως αυτό τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Παρά την απουσία του Φαλ και την έλλειψη επιλογών στο “5” έχει καταφέρει και με το παραπάνω να το καλύψει εκ των έσω.

Περιμένω αντίδραση από τους γηπεδούχους άλλωστε τα περιθώρια έχουν στενέψει. Θεωρώ ότι έχει έρθει η ώρα του Ναν. Ο Ολυμπιακός βέβαια έχει καταφέρει να τον περιορίσει αρκετά και αυτό φαίνεται κυρίως στα κάκιστα ποσοστά του Αμερικανού. Όμως χωρίς αυτόν και τους πόντους δύσκολα οι γηπεδούχοι μπορούν να ελπίζουν. Επιλογή το 17+ πόντοι του Αμερικανού.

 

Συνοπτικά

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ναν over 17+ πόντους (1.75) Χ 10 Units

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 795,03 – 204,97 35

Από φέτος έχουμε οργανωθεί και υπάρχει σελίδα μας στο Facebook (Kostas Amoiridis Basketball Tips) όπου θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα (Link Telegram, Link Youtbe και φυσικά όλες τις στήλες και τα βίντεο). Οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου.

Σχετικές δημοσιεύσεις